هوشنگ ظریف ابعاد گسترده ای دارد

به گزارش هنردستان: برنامه «نقش عشق» به پاس تجلیل از ۶ دهه فعالیت هنری هوشنگ ظریف با حضور هنرمندان و پیشکسوتان برجسته موسیقی، عصر جمعه ۴ بهمن در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد.

 به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای ارسباران، برنامه «نقش عشق» با حضور فرهاد فخرالدینی، حسین علیزاده، هوشنگ کامکار، پشنگ کامکار، رضا شفیعیان، اسماعیل تهرانی، محمد اسماعیلی، سعید ثابت، میلاد کیایی، کامبیز روشن روان، محمود فرهمند، مجید درخشانی، نصرالله شیرین آبادی، علی بوستان، کیوان ساکت، هادی منتظری، مهدی آذرسینا، عباس خوشدل، عباس سجادی، سامان احتشامی، محمد شهرکی، اُفلیا پرتو، ناصر ایزدی، علی ترابی، محمد دلنوازی، بابک شهرکی، جهانشاه صارمی، فرهاد احمدی، امیرحسین رضا، سیامک جهانگیری، کریم قربانی، سیاوش برهانی، داود فیاضی، کیومرث پیرگلو و علی رستمیان برگزار شد.

اجرای موسیقی سنتی با اجرای بانوان از هنرجویان استاد ظریف به سرپرستی گلنوش صالحی، پخش کلیپ از زندگی و فعالیت های وی و گفتگوی برخی از شاگردان، دونوازی تار و تنبک امیرحسین رضا و سعید رودباری از شاگردان استاد برنامه های بخش اول این مراسم بود.

در ادامه مراسم متن یادداشت رحمت اله بدیعی قرائت شد. همچنین پیام شهرام ناظری توسط مجری برای حاضران خوانده شد.

پخش کلیپ از آواز نادر گلچین با همراهی تار هوشنگ ظریف، اجرای زنده پیانوی سامان احتشامی با همراهی ویولن بابک شهرکی از بخش های دیگر مراسم بود. 

در بخش دیگر مراسم پیامی از سوی واحد موسیقی ارسباران قرائت شد.

سومین کلیپ باچهره استاد ظریف در نشست ها، همایش ها و فعالیت های هنری و موسیقیایی برای حاضران پخش شد و دونوازی محمد اسماعیلی(تنبک) و سعید ثابت (سنتور) از دیگر اجراهای موسیقی این برنامه بود.

سپس فرهاد فخرالدینی ضمن ابراز تاسف از جای خالی هوشنگ ظریف در این مراسم که به پاس فعالیت های ارزنده او برگزار شده است، اظهار کرد: کاش ظریف این جمع را می دید و می فهمید چقدر محبوب و دوست داشتنی است و برای جامعه موسیقی زحمت کشیده است. خوشحالم همکاران بیش از ۵۰ ساله خود را در این جمع ملاقات می کنم که یادآور خاطرات شیرینی برایم هستند. ظریف انسان بزرگمنش و والا، دوست و همکار گرامی ام است که از هنرستان و همکاری در رادیو به همراه استادپایور او را می دیدم.

وی از روح اله خالقی به عنوان یکی از بزرگانی که درس انسانیت، متانت و بزرگواری را از او آموخت یاد کرد.

در ادامه حسین علیزاده ضمن ابراز خرسندی از این همه حضور با شوق در فرهنگسرای ارسباران یاآور شد: مطمئنم اگر در سالن بزرگتری هم این مراسم برگزار می شد با کمبود جا مواجه می شدیم. هوشنگ ظریف یکی از بزرگترین اساتید موسیقی ایران است و در این حوزه و حوزه های دیگر شاید نتوانیم یک نفر را مطلق استاد بنامیم. این بزرگان در عرصه موسیقی با نام و هنرشان واژه استادی را کنار زدند و گویای بزرگی و منش خود هستند.

وی ضمن ابراز تاسف از جای خالی هوشنگ ظریف به دلیل کسالت از خلق زیبا و روی زیبای او یاد کرد و افزود: هوشنگ ظریف ابعاد گسترده ای دارد، از جنبه آکادمیک و دانش و آنچه به شاگردانش انتقال داده است. ما باید همه موسیقی دانان را ستایش کنیم که در شرایط سخت به فعالیت موسیقی پرداختند. افراشته نگاه داشتن پرچم موسیقی با زحمات هنرمندان این عرصه و حضور مردم را مغتنم می شماریم و از مسئولین هم گله ای نداریم .

حسین علیزاده تاکید کرد: در موسیقی قبل از اینکه هنرجو نت و مضراب را از استاد یاد بگیرد اگر عشق در میان نباشد هنر موسیقی انتقال نمی یابد، آن وقت کارمند موسیقی هستیم. استاد ظریف از موفق ترین استادان موسیقی است که ۴ تا ۵ دهه در تربیت شاگردان موسیقی تلاش کرد و استادانی را که هم در داخل و هم در خارج کشور در بر افراشتن پرچم هنر و فرهنگ کشور موفق شدند، پروراند.

در بخش پایانی مراسم یادداشت هوشنگ ظریف قرائت شد و این مراسم با ثبت عکس یادگاری از هنرمندان حاضر پایان یافت.

امتیاز دهید