شهریاری در برج میلاد کنسرت داد/ دونالد ترامپ و اهداف دست نیافته

لینک کوتاه :

به اشتراک بگذارید:

امتیاز دهید

به گزارش هنردستان: تازه ترین کنسرت رحیم شهریاری خواننده موسیقی پاپ آذربایجانی در سالن همایش های برج میلاد تهران با اجرای چند قطعه جدید و منتخب آثار گذشته این خواننده همراه بود.

 رحیم شهریاری خواننده آذربایجانی طی نخستین کنسرت بهاره  خود در سالن همایش‌های برج میلاد روی صحنه رفت. رحیم شهریاری در ابتدای با زبان خطاب به تماشاگران گفت: بسیار مفتخرم که امشب میزبان همشهری ها و همزبانان‌ام هستم. موسیقی ‌آذربایجانی همواره در ذهن و قلب مخاطبانش می‌ماند و اینکه ما در ۲۰ سال گذشته توانسته‌ایم این موسیقی را در کشور روی صحنه ببریم و همیشه مورد استقبال قرار گرفته‌ایم برای من بسیار غرور انگیز است.

وی سپس به احترام مهمانانی که زبان آذری را متوجه نمی‌شدند، با زبان فارسی به همه خوشامد گفت و از آنها خواست که مفهوم آثاری که اجرا می‌شود را از بغل دستی‌هایشان بپرسند تا بهتر در شرایط کنسرت قرار بگیرند.

«باخ باخ»، «علی بالا»، «اولورم سنین ایچین» و «مشتی عباد» از جمله قطعاتی بودند که شهریاری با همراهی گروه «آراز» در سالن اجرا کرد.

این خواننده حین اجرای بخش های مختلف کنسرت که با حرکات آیینی همراه بود، به تشریح مفاهیم تاریخی این آیین ها پرداخت و گفت: حرکات آیین نمایشی منطقه آذربایجان ریشه در فرهنگ آذربایجانی دارد و همیشه به عنوان یک نماد و یک عنصر بزرگ فرهنگی از آن یاد می‌شود. هر یک از حرکات آن نشانگر بخشی از فرهنگ غنی آذربایجان است و همیشه در تلاش است شادی، امید، و نشار را به بیننده منتقل کند.

شهریاری در بخش دیگری از این کنسرت گفت: طی روزهای گذشته و قبل از این کنسرت با توجه به اتفاقاتی که در فضای کشور افتاد و حواشی سیاسی که بخاطر سخنان «ترامپ» به وجود آمده بود، ما نگران بودیم و فکر می‌کردیم حاضران در سالن کنسرت ما باانرژی کمتری به سالن بیایند ولی شما آنقدر انرژی‌تان خوب است که مشخص است آقای ترامپ هرگز نتوانسته ذره‌ای به اهدافش برسد و مردم ایران با انرژی بالا درتلاشند که به بهترین‌ها دردنیا برسند.

اجرای قطعه حماسی «یاشا آذربایجان» که همه مخاطبان به صورت ایستاده آن را همراه با گروه خوانند، بخش پایانی  نخستین کنسرت رحیم شهریاری در سالن برج میلاد بود.

یدالله صمدی، رضا ناجی، پیمان یوسفی، رضا صادقی (آهنگساز)، غلام علمشاهی، رها رادفر از جمله چهره‌های سرشناس حاضر در این کنسرت بودند که به همت موسسه «کامیاب بهاران» و تهیه کنندگی علی حق‌شناس در تهران روی صحنه رفت.