هنردستان: هفدهم اسفند ماه1395 آیین اختتامیه نهمین جشنواره رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ وارشاداسلامی درتالاروحدت برگزار میشود.
به گزارش هنردستان به نقل از روابط عمومی مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال، رییس این مرکزاعلام کرد” آیین اختتامیه نهمین جشنواره رسانههای دیجیتال هفدهم اسفند ماه1395 ازساعت 15 الی 17درتالاروحدت برگزار میشود
موسویان گفت: جشنواره ملی رسانههای دیجیتال مهمترین آوردگاه رسانههای دیجیتال کشور است که توانسته در سالیان متمادی جایگاه خود را در بین فعالان این حوزه پیدا نماید.در این جشنواره تمامی قالبهای رسانههای دیجیتال اعم از نرم افزار چند رسانه ای، محتوای تلفن همراه و هوشمند، بازیهای رایانه ای، رسانههای برخط، هنرهای دیجیتال به عنوان بخشهای اصلی جشنواره در نظر گرفته میشوند و موضوعات فرهنگی و اجتماعی اولویت داربه عنوان محورهای موضوعی جشنواره انتخاب واعلام میگردند. در جشنواره امسال 8 بخش و 11 محور موضوعی در نظر گرفته شده است که برای برگزیدگان هر عنوان جایزههایی در نظر گرفتهایم.
وی گفت: امسال شاهد استقبال مناسبی از نهمین جشنواره رسانههای دیجیتال هستیم به گونه ای که تا کنون 200 درصد رشد در تعداد آثار دریافتی نسبت به سال گذشته داشتهایم. در کنار این رشد کمی کیفیت آثار دریافتی به شکل قابل ملاحضه ای ارتقا یافته است که نشان از تخصصی شدن بازار و شناخت مناسب فعالان رسانههای دیجیتال از نیازهای عمومی جامعه است.
موسویان در ادامه آماری در خصوص شرکت کنندگان بخشهای مختلف جشنواره رسانههای دیجیتال ارائه نمود که در آن شرکت کنندگان بخش رسانههای برخط و تلفن همراه به ترتیب در رتبه اول و دوم تعداد ارسال اثر جشنواره قرار دارند که به معنای اقبال بازار به فعالیت برخط و تولید محتوا بر پایه گجت ها و پلتفرمهای جدید است.
درصد موضوعی آثار دریافتی در جشنواره شامل معارف، آموزش هوشمند، سلامت و زندگی سالم، تجارت و کسب و کار، ابزارهای تولید و نشر محتوا، بازی و سرگرمی، علمی و پژوهشی، فرهنگسازی استفاده صحیح از رسانههای دیجیتال، خانواده و سبک زندگی، فرهنگ و تمدن، فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی، مقاومت و انقلاب اسلامی وجود دارد که قابل تأمل است.
ایشان مهمترین اهداف برگزاری جشنواره را کمک به رتبه بندی محصولات و خدمات، شتابدهی به امرساماندهی رسانههای دیجیتال وجریان سازی تولید محتوا بر شمرد و افزود: فعلاً معیار سنجش عیار محصولات و خدمات رسانههای دجیتال، جشنوارههای مختلف رسانههای دیجیتال و نشان سرآمد است که البته امسال تارنماهای اینترنتی و اپلیکیشن های همراه و هوشمند داوری مردمی خواهند شد و در آینده نزدیک نظام رتبه بندی مناسبی را پیاده خواهیم نمود که مبتنی بر نظرات مردمی باشد.
وی مزیت نسبی جشنواره رسانههای دیجیتال را، داوری تخصصی کاربرگی و مکانیزه آن عنوان نمود که بدون اعمال سلایق و دخالت عوامل مرکز میباشد و اعمال حاکمیت در جشنوارهها را از طریق تعیین محورهای موضوعی خاص، اعمال سیاستهای تشویقی برای برگزیدگان و اهدای جوایز مختلف برشمردکه از طریق آن نتایج نهایی جشنواره کمترین تأثیرپذیری را از سیاستها و فرایندها مرکز خواهند داشت.
ایشان درخصوص وضعیت ساماندهی شبکههای اجتماعی و پیام رسانها،بالاخص کانالهای تلگرام گفت: که ثبت این کانالها و تارنماها به صورت مستمر و فزاینده در تارنمایhttp://www.saramad.ir در جریان است و شرکت کنندگان در جشنواره نیز میبایست در تارنمای مذکور ثبت نام نموده و سپس اقدام به شرکت در جشنواره نمایند، در غیر اینصورت در داوری نهایی شرکت داده نخواهند شد و این یکی از مزیتهای جشنواره است، که فراخوانی برای ساماندهی رسانههای برخط است و این رویه در تمامی جشنوارههایی که مجوز برگزاری خود را از مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال دریافت نمودهاند اعمال خواهد شد.
شایان ذکراست ” مراسم با شکوهی با حضورمقام عالی وزارت، مسئولین کشوری و لشکری ، فعالان رسانههای دیجیتال، اصحاب فرهنگ و هنر و برگزیدگان رسانههای دیجیتال هفدهم اسفند ماه1395 ازساعت 15 الی 17درتالار وحدت برگزار و از برترینهای نهمین جشنواره ملی رسانههای دیجیتال و فعالان رسانههای دیجیتال سال 95 تقدیر خواهد شد.
منبع: هنرآنلاین