برپایی یک دوره آموزشی و نمایشگاه انفرادی در استان‌های مازندران و فارس

لینک کوتاه :

به اشتراک بگذارید:

امتیاز دهید

به گزارش هنردستان: با رأی موافق کمیسیون صدور مجوزهای کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور مجوز برگزاری، دوره آموزشی دوخت لباس عروس و لباس شب در استان مازندران و نمایشگاه مد و لباس به نگار به همت سودابه ایران‌پور در استان فارس براساس استانداردهای بند “ج” ماده ۴ آئین نامه داخلی دبیرخانه ساماندهی مد و لباس صادر شد.

دوره آموزشی دوخت لباس عروس و لباس شب به همت مهدی یکتا مطابق ضوابط مجوز در محل “استان مازندران، شهر بابل، خیابان ایثار ۳۰، آمزشگاه فنی و حرفه ای نوتاش” از تاریخ ۳۰ مرداد ماه تا ۱ شهریور ماه ۱۳۹۷ برگزار می‌­شود.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره این نمایشگاه با شماره ۰۹۱۷۵۱۳۲۰۵۲ تماس گیرند.

همچنین نمایشگاه مد و لباس به نگار به همت سودابه ایران پور مطابق ضوابط مجوز در محل “استان فارس، شیراز، میدان مطهری، ابتدای خیابان صدا و سیما، نگارخانه به نگار” از تاریخ ۲۳ مرداد ماه تا ۳ شهریور ماه ۱۳۹۷ برگزار می­‌شود.

علاقه‌مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره این نمایشگاه با شماره  09121852087 تماس گیرند.

کارگروه سامانده مد و لباس کشور در راستای شعار سال “حمایت از کالای ایرانی” و با هدف حمایت از طراحان داخلی و کاهش تصدی گری دولت و حمایت از بخش خصوصی اقدام به صدور مجوز برای برگزاری رویدادهای مد و لباس کرده است.

این کارگروه در راستای وظایف خود به متقاضیان (اشخاص حقیقی، حقوقی، طراحان و تولید کنندگان، صاحبان برند و سایر فعالان این عرصه)، با اخذ صلاحیت های مندرج در ماده ۲ آئین نامه اجرایی قانون ساماندهی مد و لباس ایرانی ـ اسلامی، مصوب، ۳۰/۱۰/۱۳۸۵، مجوز اجرا صادر می کند.