پایان داوری آثار شرکت‌کننده در مسابقه زنده بالاپوش مردانه جشنواره فجر

هنردستان: مدیر برنامه ریزی و اجرای مسابقه طراحی زنده بالاپوش مردانه در ششمین جشنواره مد و لباس فجر از پایان داوری آثار شرکت‌کننده در مسابقه زنده بالاپوش مردانه جشنواره فجر خبر داد.

 

به گزارش هنردستان به نقل از  ستاد خبری ششمین جشنواره مد و لباس فجر، حمیدرضا برزیده مدیر برنامه‌ریزی و اجرای مسابقه طراحی زنده بالاپوش مردانه با اعلام این خبر گفت: قصد داریم کل آثار شرکت‌کننده در این مسابقه را در فصل آینده در فضایی جذاب و هنری به نمایش گذاشته و از تولیدکنندگان برتر کشور برای بازدید و سرمایه‌گذاری احتمالی روی آثار دعوت خواهیم کرد.

 

برزیده با بیان این مطلب افزود: آثار در دو نوبت و توسط هشت داور مورد بررسی قرار گرفت و 14 ملاک و شاخه برای داوری آثار در نظر گرفته شد.

 

 وی ادامه داد: از میان 23 گروه شرکت‌کننده، در نهایت 4 اثر انتخاب شدند که از این میان سه اثر حائز رتبه‌های اول تا سوم و یک اثر نیز به عنوان اثر شایسته تقدیر انتخاب شد.

 

برزیده افزود: در داورها، هم بحث طراحی و هم شاخصه‌های تکنیکی و تولید در نظر گرفته شده است و 8 داور نیز مسئولیت داوری آثار را بر عهده داشته‌اند.

 

 آثار برگزیده در آیین پایانی ششمین جشنواره مد و لباس فجر که 21 اسفند در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود، مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

 

منبع: هنرآنلاین

امتیاز دهید
کنسرت نمایش

«بتهوون» در صحنه تئاتر

جواد مولانیا قصد دارد کنسرت نمایش «بتهوون یک جاودانگی» را بر اساس زندگی لودویک فان بتهوون آهنگساز شهیر آلمانی روی صحنه ببرد. به گزارش هنردستان

ادامه مطلب »