بررسی فرصت‌ها و تهدیدهای تراریخته‌ها در «هوای تازه»

لینک کوتاه :

به گزارش هنردستان جایی می‌شنویم که محصولات تراریخته سرطان‌زا هستند و سبب مقاومت نسبت به داروها می‌شوند، جایی دیگر می‌شنویم محصولاتی که با سم و کود به دست مصرف کننده می‌رسند هم چندان ایمن نیستند که همه اینها موجب شده مردم سردرگم بمانند که چه غذایی باید مصرف کنند و از چه غذایی بپرهیزند. 

همین موضوع دغدغه‌ای شده برای برنامه تلویزیونی «هوای تازه» تا با کارشناسان مختلف در مورد محصولات تراریخته به گفتگو بنشیند.

در جدیدترین قسمت این برنامه با کارشناسانی همچون راضیه یزدان پرست، خدیجه کاترین رضوی، محمدحسین مدرسی و علیرضا عباسی در مورد محصولات دستکاری شده ژنتیکی گفتگو شده است.

برنامه «هوای تازه» دوشنبه ها ساعت ۲۱ و تکرار آن روز بعد ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه از شبکه افق پخش می‌شود.

امتیاز دهید