به گزارش هنردستان ایوب آقاخانی از حضور در سریال «سلام آقای مدیر» که این روزها به کارگردانی علیرضا توانا در حال تولید است، به عنوان بازیگر خبر داد.
این نمایشنامهنویس و کارگردان تئاتر که چهارمین حضور در تلویزیون به عنوان بازیگر را در کارنامه هنریاش ثبت میکند، درباره مجموعه «سلام آقای مدیر» توضیح داد: این مجموعه حدود دو ماه است که کلید خورده است و ساخت آن تا پایان سال برای شبکه دو سیما ادامه خواهد داشت. این مجموعه به واکاوی خاطرات و چالشهای یک معلم در بازگشت به زندگی در تحصیلات پیشینش و مسائل مرتبط با آن میپردازد.
آقاخانی که در مجموعه «نجوا» که این روزها از شبکه یک سیما به روی آنتن میرود، به ایفای نقش پرداخته، درباره این سریال نیز اظهار کرد: مهمترین علت حضورم در این مجموعه، فیلمنامه آن بود؛ نجوا فیلمنامهای خوشپرداخت و مهندسی شده داشت. از طرفی رویکرد تولیدکنندگان هم رویکرد فرهنگی و خلاف عرف رایج در تلویزیون بود؛ بنابراین بازیدر این سریال را پذیرفتم و همیشه هم از پیشنهادهایی شبیه به این مجموعه استقبال میکنم. همان گونه که به دنبال آن در سریال «سلام آقای مدیر» با علیرضا توانا قرارداد بستم و مشغول بازی هستم.
او با بیان اینکه مجموعه «سلام آقای مدیر» نگاه متفاوتی نسبت به آثار تلویزیونی دارد، در عین حال گفت: البته اینکه به ذائقه مخاطف خوش بیاید یا نه بحث دیگری است. اما همین که تمایز و تفاوت دارد و خیلی مناسبتی نیست و همچنین دلایل جانبی برای تولید آن وجود ندارد و اثری است که فقط از خودش به خودش نگاه میکند و دستورها و فرمایشهای جانبی ندارد، برای من ارزنده است؛ البته نه اینکه بگویم همه کارها اینگونه باشد، اما این نوع کارها باید کنار آثاری که به مناسبتهای تقویمی میپردازند حضور داشته باشند و اینکه صرفا در خدمت تقویم باشیم درست نیست.
به گزارش ایسنا، مجموعه «سلام آقای مدیر» به کارگردانی و نویسندگی علیرضا توانا در ۲۶ قسمت نگارش شده است و ساخت آن تا پایان سال برای پخش از شبکه دو سیما ادامه دارد. طرح این مجموعه سال ۹۱ به سیمافیلم ارائه شد و بعد از گذشت شش سال این مجموعه به تولید رسیده است.
شخصیت محوری این سریال فردی به نام امیرعلی صدر است که به مدیریت دبیرستانی گماشته میشود که همه آن را تبعیدگاه مینامند. او که به علت فوت همسرش در شرایط روحی نامناسبی به سر میبرد خیلی زود درمییابد که برای جلوگیری از تعطیلی مدرسه نیازمند ایجاد اعتماد، وفاق و همدلی میان دانش آموزان، همکاران و اهالی محل است. کاری که در ابتدا غیرممکن به نظر میرسد ولی با تلاش او و مسئولیت پذیری همگانی به بازماندن درهای مدرسه میانجامد.
مجموعه دارای قصهای دنبالهدار است اما در هر قسمت به طور ویژه داستان زندگی یکی از دانش آموزان نیز تعریف میشود.