ارسال ۶۳۹ اثر به چهارمین دوسالانه نقاشی گیلان/۵۶ اثر انتخاب شد

لینک کوتاه :

به اشتراک بگذارید:

امتیاز دهید

به گزارش هنردستان سیدامیر مصباح  اظهارکرد: چهارمین دوسالانه نقاشی گیلان با هدف شناسایی استعدادهای استان و همچنین ایجاد بستر مناسب برای بروز و ظهور خلاقیت‌های هنری هنرمندان گیلانی است.

مصباح با بیان اینکه مهلت ارسال آثار تا ۳۰ آبان ماه سال جاری بود، افزود: در پایان مهلت تعیین شده ۶۳۹ اثر از ۱۵۵ شرکت کننده به دبیرخانه چهارمین دوسالانه نقاشی گیلان ارسال شد.

وی با اشاره به کیفیت بالای آثار ارسال شده به دبیرخانه، گفت: بعد از داوری و بررسی‌های انجام شده ۵۶ اثر برای نمایش عمومی در نمایشگاه چهارمین دوسالانه نقاشی گیلان انتخاب شده است.

معاون هنری و سینمایی اداره کل ارشاد گیلان ادامه داد: افتتاحیه این نمایشگاه ساعت ۱۰ صبح روز ۱۰ آذر ماه سال جاری در نگارخانه مارلیک مجتمع فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رشت برگزار می شود.

وی با بیان اینکه علاقه‌مندان می توانستند با موضوع آزاد در این جشنواره شرکت کنند، یادآورشد: آثار تمامی هنرمندان غیر بومی ساکن استان گیلان و حتی گیلانیان ساکن خارج از استان پذیرفته شده است. بیشترین آثار ارسال شده با موضوع منظره و فیگور و در قالب سبک اکسپرسیونیسم بوده است.

مصباح به برخی از برنامه‌های جانبی چهارمین دوسالانه نقاشی گیلان نیز اشاره و برگزاری نمایشگاه اساتید حاضر در این جشنواره را یکی از برنامه‌ها اعلام کرد.

وی اظهارکرد: آثار ارسالی توسط سه داور ملی آقایان عبدالحمید پازوکی، کامبیز موسوی‌اقدم و باوند بهپور داوری می شود.

جشنواره های بین المللی

معرفی هیئت‌ انتخاب آثار صحنه‌ای بیست‌ودومین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی

امتیاز دهید سیاوش ستاری دبیر بیست‌ودومین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی، هیئت‌ انتخاب آثار صحنه‌ای بیست‌ودومین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی را منصوب

ادامه مطلب »
جشنواره های بین المللی

نمایش نسخه مرمت‌شده آثار «محمدرضا اصلانی» و «کامران شیردل» در جشنواره فیلم کوتاه تهران

امتیاز دهید انجمن سینمای جوانان ایران در چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران با همکاری فیلمخانه ملی ایران، منتخبی از فیلم‌های کوتاه مرمت‌شده سینماگران ایرانی

ادامه مطلب »