هیو جکمن برای “فراری” مذاکره می‌کند

لینک کوتاه :

به اشتراک بگذارید:

امتیاز دهید

هنردستان: جانشین کریستین بیل در فیلم بعدی مایکل مان انتخاب شد.

 

به گزارش هنردستان، تولید فیلم زندگی‌نامه‌ای “فِراری”‌ (Ferrari) به کارگردانی مایکل مان بار دیگر به جریان افتاد و این بار هیو جکمن برای بازی در نقش انزو فراری، غول صنعت خودروسازی و مؤسس شرکت فراری و نومی راپاس در نقش همسرِ متارکه‌کرده او در حال مذاکره است.

 

به گزارش ددلاین، رابطه آن‌ها به اندازه ماشین‌های مسابقه‌ای که فراری طراحی کرد، پرشور و آتشین بود و این مسئله نقشی بزرگ در فیلمنامه مان دارد. آن‌ها ماه‌هاست که درباره همکاری در پروژه “فراری” مذاکره می‌کنند و اکنون شرایط به گونه‌ای پیش می‌رود که تولید پروژه تابستان ۲۰۱۸ شروع شود.

 

خبر مذاکره با جکمن در حالی منتشر شد که فیلم “لوگان” با بازی او در اولین آخر هفته اکران در دنیا از مرز ۲۵۰ میلیون دلار گذشت.

 

مان کار روی پروژه “فراری” را تقریباً ۱۷ سال پیش با همکاری سیدنی پولاک کارگردان فقید شروع کرد. داستان فیلم در ۱۹۵۷ روی می‌دهد، سالی که شور و هیجان، شکست، موفقیت و مرگ و زندگی در نبرد فراری برای برتری بر رقیبش مازراتی، با هم تداخل پیدا کرد.

 

کریستین بیل دو سال پیش قرار بود نقش فراری را بازی کند، اما نگرانی در مورد وضعیت سلامتی او اجازه نداد این کار را انجام بدهد. بازیگر بریتانیایی باید تا بهار ۲۰۱۶ اضافه‌وزن پیدا می‌کرد، اما پزشکان تشخیص دادند رسیدن به وزن مورد نظر تا آن زمان سلامت او را به خطر می‌اندازد.

 

جکمن به لحاظ فیزیکی بیشتر به فراری نزدیک است و برای ایفای نقش او نیاز به رژیم غذایی سختی ندارد.

 

مان در سال ۲۰۰۰ برای فیلم “خودی” نامزد سه جایزه اسکار بهترین فیلم، کارگردان و فیلمنامه اقتباسی شد و سال ۲۰۰۵ هم برای تهیه فیلم “هوانورد” نامزد اسکار بود. “آخرین بازمانده موهیکان‌ها”، “مخمصه”، “علی”، “وثیقه”، “پلیس مفاسد میامی” و “دشمنان مردم” از دیگر ساخته‌های این فیلمساز شیکاگویی است.

 

 

منبع: هنرآنلاین