اجرای «جنایات و مکافات» از سر گرفته می‌شود/ رفع مشکلات فنی

به گزارش هنردستان با برطرف شدن مشکلات به وجود آمده در همسان سازی دکور نمایش «جنایات و مکافات» در محل اجرا، این نمایش مجددا از امروز روی صحنه خواهد رفت.

 نمایش «جنایات و مکافات» به کارگردانی رضا ثروتی و تهیه کننده گی ماهان حیدری در اولین اجرای خود در روز سه شنبه هفته گذشته ۲۱ خرداد در تالار وحدت با مشکل همسان سازی دکور با ماشینری تالار مواجه شد و به درخواست کارگردان و گروه نمایشی تا برطرف شدن کامل مشکلات فنی پیش آمده و با موافقت مدیرعامل بنیاد رودکی اجراها متوقف شد اما در حال حاضر مشکلات فنی به طور کامل برطرف شده و اجراهای این نمایش از امروز بیست و ششم خرداد از سر گرفته خواهد شد.

نمایش «جنایات و مکافات» بر اساس رمان «جنایت و مکافات» فئودور داستایوفسکی، جدیدترین اثر رضا ثروتی به عنوان نویسنده، طراح و کارگردان است که در آن بابک حمیدیان، آتیلا پسیانی، طناز طباطبایی، مهدی سلطانی، مینا ساداتی، پیام دهکردی، پانته‌آ بهرام، اصغر پیران و بهناز جعفری به ایفای نقش می‌پردازند و بابک حمیدیان نقش رادیون رومانویچ راسکولنیکف را برعهده دارد.

راسکولنیکف دانشجویی است که ناخواسته مرتکب قتلی شده و از آن پس دچار اختلالات روانی شده و در نهایت خود را تسلیم پلیس می‌کند.

امتیاز دهید
جشنواره های بین المللی

موفقیت دو انیمیشن‌ کوتاه ایرانی در پنجمین جشنواره بین‌المللی انیمیشن بابل عراق

انیمیشن‌های کوتاه «پوتین» به کارگردانی محسن پورمحسنی‌شکیب و «متورم» ساخته زهرا خورشیدی جوایز برتر جشنواره بین‌المللی انیمیشن بابل عراق را از آن خود کردند. به‌گزارش روابط‌عمومی

ادامه مطلب »