چه جایی برای صحبت درباره کتاب می‌ماند؟

هنردستان: مصطفی رحماندوست می‌گوید در شرایط کشمکش‌های سیاسی چه جایی برای صحبت درباره فرهنگ و کتاب باقی می‌ماند؟

به گزارش هنردستان، این نویسنده پیشکسوت کودکان و نوجوانان در ارزیابی وضعیت ادبیات کودک و نوجوان در سالی که گذشت، تصریح کرد: امسال همچون سال‌های پیش همانی بود که بود. تیراژ کم و کتاب‌هایی که در پشت سر بچه‌ها گیر کرده‌اند چرا که هیج فکر اساسی در زمینه مطالعه بچه‌ها در جامعه ما وجود نداشته و ندارد.

 

او افزود:‌ مسئولان ما سرشان در جاهای دیگر گرم است. دعوای برجام و ضدبرجام فرصت هرگونه فکر فرهنگی را از جامعه گرفته و جایی برای فکر کردن و مطالعه و کار فرهنگی نگذاشته است.

رحماندوست همچنین تاکید کرد: در واقع گروه‌های سیاسی باعث می‌شوند مملکت ما یک‌باره به سمت دره‌ کشید شود. در چنین شرایطی چه جایی برای بحث کردن درباره فرهنگ و کتاب باقی می‌ماند؟

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

امتیاز دهید
رادیو و تلویزیون

پخش سریال «مرداب» آغاز شد

صبح امروزپخش سریال «مرداب» اثر جدید برزو نیک‌نژاد از فیلم‌نت آغاز شد. به گزارش روابط‌عمومی فیلم‌نت، همزمان با انتشار قسمت اول از سریال «مرداب» پوستر

ادامه مطلب »