دوربین «مدیرمسئول» به کرمانشاه رفت

به گزارش هنردستان برنامه «مدیرمسئول» این هفته جمعه ۱۵ شهریورماه به سراغ داستان امام جمعه‌ای رفته است که بعد از زلزله سر پل ذهاب پنج ماه در کنار مردم در چادر زندگی کرد.

 به نقل از روابط عمومی شبکه پنج سیما، قسمت جدید مجموعه «مدیرمسئول» با حجت‌الاسلام فاطمی‌نسب امام جمعه سر پل ذهاب همراه می شود و به روایت زندگی او می پردازد. فاطمی بعد از زلزله سر پل ذهاب پنج ماه در کنار مردم در چادر زندگی کرد. این مستند هم به حضور وی در بعضی مناطق این شهر برای بررسی وضعیت مردم و روند بازسازی ها در این مناطق می پردازد.

گفتگو درباره زندگی شخصی امام جمعه سر پل ذهاب از نکات دیگر این قسمت از برنامه مدیر مسئول است.

این قسمت از «مدیرمسئول» جمعه ۱۵ شهریور ماه ساعت ۱۹ از شبکه پنج سیما پخش خواهد شد.

«مدیر مسئول» که به تهیه‌کنندگی و کارگردانی سیدمحمدعلی صدری‌نیا و اجرای محمد دلاوری تولید و  پخش می‌شود، در هر قسمت سراغ یکی از مسئولان دستگاه‌های مختلف می‌رود و تلاش می‌کند پای آنان را به چالش‌های جدید و اتفاقات اجتماعی روز باز کند و با آنها در حوزه کاری و عملکردی‌شان بحث و تبادل نظر کند.

امتیاز دهید