بیاینه انجمن صنفی هنرمندان موسیقی ایران در محکومیت ترور سردار قاسم سلیمانی

لینک کوتاه :

به اشتراک بگذارید:

امتیاز دهید

متن بیانیه انجمن صنفی هنرمندان موسیقی ایران به شرح زیر است:

“بسم رب الشهدا و الصدیقین

شهادت، هنر مردان خداست و مجاهدین فی سبیل الله شایسته‌ترین افراد برای کسب این مدال پرافتخار و هم‌جواری با سالار شهیدان در رضوان الهی است.

سال‌هاست که میهمانان ایران زخمدار شهادت دلیرمردان و شیران بی‌باکی است که سراسر رشادت و جوانمردی‌شان زبانزد دوست و بیگانه است. دوستانی که افتخار به جسارت و شجاعتش دارند و دشمنانی که از ترس به خود می‌لرزند.

و باز هم دشمنان ناتوان و بزدل نتوانستند شجاعت و دلاوری سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی را تاب بیاورند و صف‌شکنی‌های او را در میادین نبرد، ببینند. آنان در این پندارند که با شهادت چنین سردار عالم و توانایی راه مسیر ایشان مسدود می‌گردد و هیچ نمی‌دانند که در تاریخ ایران، پس از شهادت رشیدانی چون سردار قاسم سلیمانی از خونشان لاله‌های سرخگون می‌روید و خاک پاک وطن را باز هم به ایثار و فداکاری‌هایشان با خون سرخشان فرش می‌نمایند.

ایران، سرزمین دلیران است و هیچ‌گاه دشمنان و بیگانگان نمی‌توانند گوشه‌ای از خاک میهنمان را تصرف نمایند تا نام و یاد بزرگ مردانی چون حاج قاسم سلیمانی، حاج حسین همدانی، حاج ابراهیم همت، شهید مهدی باکری و شهید حسن باقری و دیگری سردارانی که خویشتن را فدای راهی بزرگ نمودند تا پرچم میهن، پرچم شرف و پرچم ایمانشان سرافراز بر قله‌های سر به فلک کشیده ایران بدرخشد.

چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد

اگر سربه‌سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود”

Ice Fishing Game: Η Ολοκληρωμένη Εμπειρία Ψαρέματος στο Καζίνο

امتیاز دهید Κατάλογος Περιεχομένων Μηχανικές Παιχνιδιού με Στρατηγική Σύστημα Πληρωμών με Πολλαπλασιαστές Τεχνικές Προδιαγραφές για το Παιχνιδιού Πιστοποιημένες Τεχνικές Κέρδους Για ποιους λόγους να Επιλέξετε

ادامه مطلب »