رادیوسلامت به تازگی پخش برنامهای جدید با نام «از مزرعه تا سفره» را به تهیهکنندگی فاطمه بیتقصیر شروع کرده که روزهای پنجشنبه ساعت 18:20 دقیقه پخش میشود.
به گزارش روابطعمومی رادیوسلامت، فاطمه بیتقصیر، نویسنده و تهیهکننده در اینباره میگوید: این برنامه جدید با گویندگی ندا خواجهنوری در قالب ساختار جدید از پنجشنبه هفته گذشته 22 اردیبهشتماه با محوریت ایمنی و سلامت تغذیه آغاز شده و در این برنامه محصولات کشاورزی، باغی، زراعی و … مورد بررسی قرار میگیرد. برنامه «از مزرعه تا سفره» پنجشنبهها ساعت 18:20 دقیقه از گروه تغذیه رادیوسلامت روانه آنتن میشود.
او ادامه میدهد: موضوع روز پنجشنبه 29 اردیبهشتماه به فرآیند تولید گوجه فرنگی از مزرعه تا سفره اختصاص دارد. پنجم خردادماه فرآیند تولید سبزیخوردن بررسی خواهد شد. محمدرضا امیری،کارشناس برنامه بوده که مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان تهران است. شناسایی و معرفی محصولات سالم به مصرفکنندگان از مزرعه تا سفره، دغدغه ما در این برنامه است. همچنین آشنایی مصرفکننده با محصولات کشاورزی و اهمیت تغذیهای آنها در این برنامه با ارتباط تلفنی کارشناسان مختلف مورد توجه قرار میگیرد.
این تهیهکننده اشاره میکند: این برنامه هر بار به معرفی یکی از محصولات غذایی از مزرعه تا سفره میپردازد. برای مثال برای پرداختن به موضوع کاهو سراغ مزرعهدار میرویم و صحبتهای کارشناس کشاورزی را درباره سلامت کاشت، داشت و برداشت میشنویم و بعد هم بستهبندی محصول و ورود آن به بازار تا رسیدن به سفره خانوار خواهیم پرداخت. یکی از آیتمها به تولیدات دانشبنیان اختصاص دارد. بخشی هم به ایمنی غذا. ضمن اینکه نکات کلیدی سازمان جهانی بهداشت برای غذای سالم و ایمنی غذایی از کشاورزان و تولیدکنندگان گرفته تا فروشندگان و مصرفکنندگان گفته میشود. بخشی به معرفی کشاورزان و مصرفکنندگان اختصاص دارد. آیتمی به عنوان «پزشک مزرعه» برای پرداختن به موضوع سلامت کشاورزان و منابع انسانی در محیط مزرعه داریم. در آیتم لقمه خبر، خبرهای حوزه تغذیه را در چارچوب از مزرعه تا سفره به اطلاع مخاطب میرسانیم. خبرهایی درباره تولید و توزیع مواد غذایی در مزرعه و بازار خواهیم داشت.