دبیر جشنواره تئاتر خیابانی سردرود: دبیرخانه دائمی جشنواره«سردریم» تأسیس شود

لینک کوتاه :

به اشتراک بگذارید:

۴.۸/۵ - (۶ امتیاز)

دبیر جشنواره تئاتر خیابانی سردریم خواستار تأسیس دبیرخانه دائمی این جشنواره شد.

به گزارش روابط‌عمومی دومین جشنواره تئاتر خیابانی سردرود، امیر مهروند ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: تجربه‌ی خوب برگزاری دو دوره جشنواره تئاتر خیابانی در شهر سردرود  و استقبال بی‌نظیر گروه‌های تئاتری نشان داد که استان آذربایجان شرقی ظرفیت‌های ویژه‌ای برای اجراهای محیطی دارد.

او افزود: شهرستان‌های استان از نظر امکانات برای تولید آثار و اجرای عمومی تئاتر بسیار محدود است و تمرکز روی مراکز استان‌ها باعث شده هم اهالی تئاتر مشکلات زیادی را متحمل شوند و هم مخاطب شهرستان با تئاتر غریبه باشد اما برگزاری محیطی جشنواره‌های تئاتر، آحاد جامعه را با این هنر آشنا می‌کند و آشتی می‌دهد.

مهروند گفت: اما به‌رغم این‌که در هر دو دوره جشنواره «سردریم» ما از حمایت‌های بی‌دریغ شورای شهر و شهرداری سردرود بهره‌مند شدیم، به نظر می‌رسد که تأسیس دبیرخانه دائمی جشنواره تئاتر خیابانی سردرود بتواند کمک کند تا با تغییرات مدیریتی، سیاست‌های برگزاری جشنواره دچار آسیب نشود و در تداوم ادامه این مسیر خللی ایجاد نگردد.

این کارگردان تئاتر تاکید کرد: استقبال چشمگیر شهروندان سردرود از اجراهای محیطی جشنواره بار دیگر به ما ثابت کرد که جامعه نیازمند رویدادهایی از این دست است و من یقین دارم که استمرار در برگزاری این جشنواره در آینده‌ای نه چندان دور تاثیرات خود در ارتقای مسائل شهروندی و فرهنگ‌سازی اجتماعی، نشان خواهد داد. امیرمهروند در پایان خاطرنشان کرد: از مسئولان ارشد استان انتظار داریم که حمایت‌های خود را از این جشنواره دریغ نکنند و در راستای تداوم راه و تأسیس دبیرخانه دائمی ما را یاری کنند.

داور جشنواره تئاتر خیابانی «سردریم»: مستقل‌شدن تئاتر در شهرستان‌ها اتفاق مبارکی است

داور دومین جشنواره تئاتر خیابانی «سردریم» گفت: برداشته‌شدن تمرکز از مراکز استان‌ها و مستقل‌شدن تئاتر در شهرهای کوچک استان اتفاق مبارکی است.

یعقوب صدیق‌جمالی ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: به نظرم هر چقدر شهرها بتوانند از مرکز دورتر شوند و در محیط شهری خود به تولید و اجرای اثر بپردازند، بهتر از اینست که بخواهند تحت شرایط خاص و با مشکلات بسیار، اصرار بر اجرا در مراکز استان خود داشته باشند یا در حاشیه‌ی یک جشنواره دیده بشوند.

او افزود: عقیده دارم هر رویدادی که گسترش تئاتر را سبب شود، قدم خوب و مؤثری است اما ترجیح می‌دهم جشنواره‌هایی از این دست غیررقابتی برگزار شوند و حمایت‌های مالی از گروه‌های تئاتری به شکلی غیر از جایزه انجام شود.

این عضو هیات داوران جشنواره در خصوص برگزاری تئاتر خیابانی نیز گفت: در شرایطی که ما یا سالن نداریم و یا سالن‌هایی که داریم از استاندارد بسیار دورند، بهترین اتفاق اجرای تئاتر محیطی است و به علاوه این نوع از تئاتر تأثیرگذاری بیشتر و بهتری نیز دارد. صدیق‌جمالی تاکید کرد: بد نیست ما گاهی نیز خود را از حصار سالن‌های تئاتر بیرون بکشیم و تئاتر را به متن و بطن جامعه بیاوریم.

رییس شورای شهر سردرود: تاریخ آذربایجان بر صحنه‌ی نمایش تصویر شوند

رییس شورای شهر سردرود گفت: تاریخ آذربایجان هنوز به قدر کافی بر صحنه‌ی تئاتر به تصویر کشیده نشده‌اند.

قویدل در مراسم اختتامیه گفت: تئاتر یکی از هنرهایی است می‌تواند تاریخ و فرهنگ و هنر استان و شهر را به شکل شایسته معرفی کند.

او افزود: در دو‌ دوره‌ای که جشنواره تئاتر خیابانی در شهر سردرود برگزار شد ما شاهد تاثیرگذاری این هنر بودیم و امیدواریم با فعالیت مداوم هنرمندان این حرکت ادامه داشته باشد.

قویدل ضمن تقدیر از بانوان و ایثارگران و هنرمندان شهر سردرود به خاطر شرکت در نمایشگاه‌های هنری هفته فرهنگی سردرود تاکید کرد: سردرود به لطف هنرمندان است که هنرشهر نام گرفته و امیدوارم بتوانیم با برنامه‌هایی از این دست بتوانیم در معرفی این شهر به وظیفه خود عمل کنیم.