مهارت‌های سلامت تغذیه روی موج رادیو

شبکه رادیویی سلامت پخش برنامه‌ای با نام «از مزرعه تا سفره» را آغاز کرده که روزهای پنج‌شنبه ساعت ۱۸:20 دقیقه پخش می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی رادیوسلامت، فاطمه بی‌تقصیر (نویسنده و تهیه‌کننده) درباره این برنامه توضیح داد: برنامه «از مزرعه تا سفره» روز ششم مردادماه به موضوع کنترل بیولوژیک محصولات گلخانه‌ای در وقت کاشت اختصاص دارد و دکتر محمد ترکان (مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی) در این برنامه صحبت می‌کند. این برنامه با گویندگی ندا خواجه‌نوری در قالب ساختار جدید با محوریت ایمنی و سلامت تغذیه آغاز شده است. در این برنامه محصولات کشاورزی، باغی و زراعی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

او ادامه داد: شناسایی و معرفی محصولات سالم به مصرف‌کنندگان «از مزرعه تا سفره»، دغدغه ما در این برنامه است. همچنین آشنایی مصرف‌کننده با محصولات کشاورزی و اهمیت تغذیه‌ای آن‌ها در این برنامه با ارتباط تلفنی کارشناسان مختلف مورد توجه قرار می‌گیرد. این برنامه هر بار به معرفی یکی از محصولات غذایی از مزرعه تا سفره می‌پردازد. بر همین اساس مخاطبان شنونده صحبت‌های کارشناس کشاورزی درباره سلامت کاشت، داشت و برداشت محصولات متنوع کشاورز هستند.

بی‌تقصیر افزود: یکی از آیتم‌ها به تولیدات دانش‌بنیان و بخشی هم به ایمنی غذا اختصاص دارد. ضمن این‌که نکات کلیدی سازمان جهانی بهداشت برای غذای سالم و ایمنی غذایی از کشاورزان و تولیدکنندگان گرفته تا فروشندگان و مصرف‌کنندگان گفته می‌شود.

5/5 - (1 امتیاز)