“کسوف” در تالار محراب به صحنه رفت

هنردستان: نمایش “کسوف” نوشته ایوب آقاخانی و به کارگردانی هادی شمس اجرای خود را در تالار محراب شروع کرده است

به گزارش هنردستان، نمایش “کسوف” نوشته ایوب آقاخانی و به کارگردانی هادی شمس اجرای خود را در تالار محراب شروع کرده است، در این نمایش پر موقعیت  مریم امینی، فرشید روشنی و هادی شمس به عنوان بازیگر حضور دارند.
 

ین نمایشنامه داستان یک مهاجر افغان تنهاست که به یک دختر فقیر و تنهای ایرانی دل می‌بندد و این دو با هم ازدواج می‌کنند و به دلیل نداشتن شناسنامه و پاسپورت در منطقه مرزی زندگی می‌کنند و بچه‌دار می‌شوند، این شکل زندگی برای آنها ماجرایی به وجود می‌آورد.

 

نمایشنامه “کسوف” که پیشتر جایزه بهترین نمایشنامه را از جشنواره فجر دریافت کرده، نوشته ایوب آقاخانی است و اجرای شمس از این نمایشنامه نیز در جشنواره استانی جوایز اصلی بازیگری و موسیقی را از آن خود کرده است.

 

هادی شمس پیشتر آثاری چون “در انتظار گودو”، “زمان آخر”، “مضرات دخانیات”، “وهم دود” و “سیاه و سفید” را نیز به صحنه برده و “کسوف” آخرین کار اوست که در تالار محراب هر روز به جز شنبه‌ها ساعت 18:30 به صحنه می‌رود.

امتیاز دهید