فیلم «پسر انسان» پرفروش‌ترین فیلم هنروتجربه شد

فیلم سینمایی «پسر انسان» به کارگردانی سپیده میرحسینی و تهیه‌کنندگی مشترک وحید دلیلی و سپیده میرحسینی که اکران آن از ۷ تیر ماه  در سینماهای منتخب گروه هنر و تجربه آغاز شده بود، پرفروش‌ترین و پرمخاطب‌ترین فیلم گروه هنروتجربه شد.

به گزارش مشاور رسانه‌ای پروژه، بر اساس اطلاعات مندرج در سمفا (سامانه رسمی مدیریت فروش و اکران سینماها) فیلم سینمایی «پسر انسان» در ششمین هفته اکران با استقبال خوب مخاطبان تهران و شهرستان‌ها، مواجه شده و حدود 5 هزار نفر به تماشای این فیلم نشستند و با فروشی حدود 200 میلیون تومان در صدر جدول فروش کلی گروه هنروتجربه قرار گرفت و رکورددار پرفروش‌ترین و پرمخاطب ترین فیلم شد.

فیلم سینمایی «پسر انسان» تنها با داشتن ۲۶ سینما و ۱۵۵ سانس به این رکورد دست یافت.

بهنام شرفی در صحنه‌ای از فیلم پسر انسان

وحید دلیلی سرمایه‌گذار این فیلم است که به تازگی موفق به دریافت دیپلم افتخار از جشنواره تاثیر جهانی دانشجو (Student World Impact Film Festival) شده است.

فیلم «پسر انسان»، داستان زنی به نام آذر است که بعد از به دنیا آوردن دخترش تغییر جنسیت می‌دهد و او را در نقش پدر، بزرگ می‌کند. حالا از آن زمان ۱۸ سال گذشته است.

بهنام شرفی، لیلا زارع، مجید پتکی، پریا مردانیان و هادی افتخارزاده در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

نویسندگی «پسر انسان» به صورت مشترک توسط پناه خدایاری و سپیده میرحسینی انجام شده است.

پریا مردانیان در صحنه‌ای از فیلم پسر انسان

دیگر عوامل فیلم عبارتند از:

مدیر فیلم‌برداری: شهرام نجاریان، طراحی و ترکیب صدا: بهروز معاونیان، صدابردار: فرزان معاونیان، آهنگساز: پیام آزادی، تدوین: نوید منصور قناعی، دستیار یک و مدیر برنامه‌ریزی: یوسف طاهریان، منشی صحنه: پونه خامین، موسیقی موزیک بند: اشکان نعیم، چهره‌پرداز: پروین نویدی، اصلاح رنگ و نور: سامان مجد وفایی، طراح لباس: مریم قاسمی، طراح صحنه: پگاه آذرکمان، جلوه‌های ویژه: محمدمهدی سخنور، مصطفی مطوری، مجریان طرح و مدیران تولید: وحید دلیلی و سپیده میرحسینی، طراح پوستر: طاها ذاکر، عکاس: پوریا نوری، روابط عمومی: زهرا نجفی.

اکران فیلم سینمایی «پسر انسان» در سینماهای منتخب گروه هنر و تجربه ادامه دارد و علاقه‌مندان برای تهیه بلیت می‌توانند به سایت‌های بلیت‌فروشی مراجعه بکنند.

امتیاز دهید
جشنواره های بین المللی

درخشش انیمیشن ایرانی در آمریکا

«افسانه سپهر» برنده جایزه طلایی رِمی شد پنجاه‌وهشتمین جشنواره فیلم «ورلد فست هیوستون» آمریکا، جایزه رِمی خود را به انیمیشن سینمایی«افسانه سپهر» اهدا کرد. به

ادامه مطلب »