“خواب‌های طلایی” با عاشقانه‌های علیرضا بهرامی

هنردستان : کتاب آرت‌تراپی حاصل تلفیق الگوهای نقاشی طراحان جهانی و شعرهای عاشقانه‌ی علیرضا بهرامی منتشر شد.

به گزارش هنردستان، “خواب‌های طلایی” عنوان کتابی است از سری کتاب‌های هنر رنگ‌آمیزی خلاق و آرامش‌بخش که اخیراً در سطح جهانی و داخلی رونق یافته، و این‌بار برای نخستین‌بار، با تلفیق شعرهای کوتاه عاشقانه منتشر شده است.

 

به گزارش هنردستان، “خواب‌های طلایی” عنوان کتابی است از سری کتاب‌های هنر رنگ‌آمیزی خلاق و آرامش‌بخش که اخیراً در سطح جهانی و داخلی رونق یافته، و این‌بار برای نخستین‌بار، با تلفیق شعرهای کوتاه عاشقانه منتشر شده است.

در این کتاب، در کنار مجموعه‌ای از طرح‌ها و الگوهای نقاشی طراحان بین‌المللی، گزیده‌ بُرش‌هایی از شعرهای عاشقانه‌ی علیرضا بهرامی از کتاب‌های منتشر شده‌: تا آخر دنیا برایت می‌نویسم، وقتی‌که برف می‌بارد، اصلاً مهم که نیست، غم صدای تو یعنی…، پروانه‌ای سرگردان در شهر و اقیانوس آرام و نیز مجموعه‌های زیر چاپ: لندن – 1939 (فارسی – اوکراینی)، سوت زدن به زبان مادری (فارسی – عربی)، یک ویولون بزرگ برای جشن تولد و یاد تو (کتاب صوتی)، آمده است.

در مقدمه‌ی کتاب ذکر شده است:

این طرح‌ها طوری طراحی شده‌اند که انگار عشق را، هم در داخل و هم در خارج خطوط جست‌وجو و درنهایت کشف می‌کنید…

در یکی از صفحه‌های کتاب نیز آمده است:

” آیا می‌توانم هر روز

تو را

در خیابان‌های شلوغ

اشتباه نگیرم؟

یا می‌شود که در یک کافه

اتفاقی با من

سر یک میز بنشینی؟

آیا می‌شود بلیت قطار من

یک روز

شانه به شانه‌ی تو بیافتد؟”

                                                                                                                                

نشر آرادمان کتاب “خواب‌های طلایی” را در 60 صفحه قطع خشتی و شمارگان هزار نسخه، به‌بهای 12000 تومان منتشر کرده است.

منبع : هنرآنلاین 

امتیاز دهید
گپ و گفتگو

گپ‌وگفتی با «محمدحسین آرمیده»، بازیگر نمایش «چلوکبابی حاجی‌مولوی» به کارگردانی رها حاجی‌زینل

به گزارش سایت هنردستان،«محمدحسین آرمیده»، بازیگر نمایش «چلوکبابی حاجی‌مولوی» به نویسندگی علی صفری و کارگردانی رها حاجی‌زینل که از اواسط اسفند سال 1403 در عمارت

ادامه مطلب »
هنرهای نمایشی

تیزر نمایش «تب» رونمایی شد

تیزر نمایش «تب» نوشته علیرضا زرگوشیان و به کارگردانی فرزاد جمشیددانایی رونمایی شد. به گزارش مشاور رسانه‌ای، اجرای نمایش «تب» نوشته علیرضا زرگوشیان و به

ادامه مطلب »