چه خبر از فستیوال موسیقی معاصر تهران؟

هنردستان:کارگاه آموزشی آنسامبل، ارکستر نیلپر و رسیتالی از کشور فنلاند در چهارمین روز جشنواره روی صحنه خواهند رفت.

به گزارش هنردستان در فاصله سه روز به پایان فستیوال موسیقی معاصر تهران، چند گروه دیگر روی صحنه می‌روند.

کارگاه آموزشی آنسامبل سپیا (لهستان)

آنسامبل سِپیا در سال ۲۰۱۲ توسط آهنگساز و مدیر هنری آرتور کروشر و رافائل زاپاتا تأسیس شد.

 این آنسامبل متشکل از فارغ‌التحصیلان آکادمی موسیقی پوزنان لهستان است که به اجرای آثار موسیقی نو علاقمند هستند.

رپرتوار اجرایی این آنسامبل از آثار آهنگسازان معاصر لهستانی و همچنین آثاری است که توسط آهنگسازان بین المللی برای این آنسامبل تصنیف شده است. آنسامبل سپیا تا کنون کنسرت‌هایی را در کشورهای آلمان، استونی، ایرلند، لوکسامبورگ و چین برگزار کرده است.

اما اولین برنامه در این فستیوال به کارگاه آموزشی این افراد اختصاص دارد که با حضور مدیر هنری: آرتور کروشِرو مدیر اجرایی: استانیسلاو سوخورا برگزار خواهدشد.

این کارگاه سه شنبه ساعت 12 در تالار وحدت برگزار خواهد شد.

ارکستر نیلپر

ارکستر نیلپر یکی از فعالترین ارکسترهای خصوصی در تهران است که از سال 1383 تأسیس ومشغول به فعالیت در حوزه موسیقی جدی است.

ارکستر نیلپر در سال‌های فعالیت خود همواره تمرکز اجراهای صحنه‌ای خود را بر اجرای آثار موسیقی معاصر از آهنگسازان ایرانی و بین المللی حفظ کرده است. همچنین همکاری با نوازندگان جوان به عنوان سولیست و امکان حضور آنان در صحنه‌های رسمی موسیقی نیز بخش دیگری از اهداف ارکستر نیلپر را شامل می‌شده است.

نوید گوهری مدیرهنری و رهبر ارکستر، احسان تارخ مدیر اجرایی، بابک کوهستانی کنسرت مایستر، رِناتا آرلوتی سولیست گیتار، آرمان نصیری سولیست پیانو، آنیتا واحدی، یاسمن کشاورزی، صبا علی‌محمدی ویلن یک، فرمهر بیگلو، روناک معماری،، علی قریبی، مرجان فیروزآبادی، سحر ناطقیویلن دو، نیلوفر سُهی، سهراب جلایی، آریان زمانی، جاوید پناهی ویلن آلتو، نرگسی فلاح‌پسند، علی آقاجانی، هاله سامانی ویولنسل و محمد علیزاده کنترباس اعضای این ارکستر را تشکیل می‌دهند.

این گروه ارکستر روز سه شنبه ساعت 17 در تالار وحدت روی صحنه خواهند رفت.

رسیتال ویولنسل / یوهو لایتینن (فنلاند)

یُوهُو لایتینِن نوازنده ویولنسل، آهنگساز و مدیرهنری است که با تمرکز بر اجراهای چندحسی در حوزه هنر آوانگارد و مدرن مشغول به فعالیت است.

 او یکی از معدود ویولنیست هایی است که به اجرای سه گانه‌ای از جیاچینتو شلزی (آهنگساز ایتالیایی) همراه با شعر، تای چی و مدیتیشن پرداخته است.

لایتینِن در آثار خود به تکنیک‌هایی از قبیل سیستم مولتی فونیک در سازهای زهی و رفتارهای موسیقایی غیرقابل پیش‌بینی سیستم‌های الکترونیک پرداخته است. او به عنوان مدیر هنری، سری کنسرت‌های Tulkinnanvaraista را در کشور فنلاند با همراهی 100 هنرمند تجربه گرا و از 15 کشور مختلف برگزار کرد.

لایتینِن در سال 2013 مدرک دکتری خود را از آکادمی موسیقی هِلسینکی در رشته آهنگسازی دریافت کرد و پژوهش خود را بر آهنگسازی تجربی ادامه داد و مقالات متعددی را در این زمینه به چاپ رساند.

 او هم اکنون مشغول به تدریس در رشته آهنگسازی در آکادمی موسیقی سیبلیوس (فنلاند) است و تحت حمایت بنیاد فرهنگی فنلاند و انجمن موسیقی فنلاند قرار دارد.

این اجرا روز سه شنبه ساعت 21 در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.

منبع:هنرآنلاین

امتیاز دهید
تئاتر

بیست‌وششمین برنامه از سلسله‌جلسات نمایش فیلم‌تئاترهای خانه هنرمندان برگزار شد

«کارنامه بُندارِ بیدَخش»؛ نقدی به دانشی که در جامعه گفتمان ندارد بیست‌وششمین برنامه از سلسله‌جلسات نمایش فیلم‌تئاترهای شاخص با همکاری مشترک انجمن صنفی منتقدان، نویسندگان

ادامه مطلب »