کتاب «آدم‌نما» به نگارش بهنام خدارحمی منتشر شد

کتابی با عنوان «آدم‌نما» به قلم آهنگساز و نوازنده فعال موسیقی با مضمونی اجتماعی منتشر و روانه بازار کتاب شد.

بهنام خدارحمی، آهنگساز با انتشار کتابی تحت عنوان «آدم‌نما» به عرصه کتاب بازگشت که پیش از این نیز چندین کتاب با عناوین و مضامین مختلف تالیف و منتشر کرده است.

هم‌زمان با انتشار این کتاب آیین رونمایی و جشن امضای آن با حضور موزیسین‌های پیشکسوت و دوستان و علاقه‌مندان در دفتر انجمن صنفی موسیقی ایران برگزار شد.

در این مراسم که روز دوشنبه یازدهم تیرماه در محل انجمن صنفی موسیقی ایران صورت گرفت،کتاب «آدم‌نما» با امضای مولف تقدیم حضار شد.

خدارحمی با رویکردی حمایتی، پنجاه‌درصد تخفیف برای اعضای انجمن صنفی موسیقی و همچنین اعضای خانه موسیقی قائل شده است.

در بخشی از این رونمایی محمد اطیابی رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی موسیقی یادآور شد:

حافظ که به تعبیری سخنگوی ضمیر ناخودآگاه ما ایرانی‌هاست، زیرکانه و رندانه در مطلع غزلی این‌گونه می‌سراید:«نقدها را بود آیا که عیاری گیرند/ تا همه صومعه داران پی کاری گیرند» به واقع ارزش ‌ و معنای این سخن را این روزها بیشتر می توان درک کرد. این روزها که به مدد رسانه‌های جهانشمول اجتماعی، صاحبان نظر و صاحب هنران، بیش‌تر شده‌اند! هر انسانی، برای برجسته‌گشتن در یک حوزه، بایستی خون دل‌ها بخورد و خاک صحنه را بر پیشانی بساید. مگر می‌توان انکارکننده زحمات بزرگان «در هر حوزه‌ای» بود و این‌گونه از ابتذال صاحب نظرشدن غمین نبود؟ حافظ به درستی می‌گفت که عروج به فلک سروری به دشواری است، باید امن و آسایش را بلا دانست و رهرو جهانسوز بود. به هر روی، این‌روزها که در دست هر انسانی رسانه‌ای هست، تشخیص خوب از بد، سره و ناسره و طلا و مطلا کمی دشوار گشته است اما امید در دل ما را بر آن می‌دارد که به صاحبان هنر و علم و نبوغ واقعی احترام بگذاریم و با در صدرنشاندن آنان عرصه را بر مدعیان دروغین ببندیم. این ملاحظات بهانه‌ای گشت برای معرفی داستان متفاوتی با عنوان «آدم‌نما» به قلم بهنام خدارحمی؛کتابی که با تمثیل و کنایه سعی دارد بخشی از این واقعیت‌های اجتماعی را نمایش بدهد.

از بهنام خدارحمی پیش از این علاوه بر تولید و ساخت موسیقی،کتاب‌هایی در زمینه موسیقی، رمان و داستان‌های کودک منتشر شده است.

«آدم‌نما» توسط انتشارات تاو منتشر شده و اکنون در کلیه کتابفروشی‌های کشور در دسترس علاقه‌مندان است.

امتیاز دهید
جشنواره های بین المللی

برگزاری بیست‌ونهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «بوسان» با داوری و آثار کارگردانان ایرانی

پنجره‌ای به سینمای آسیا با داوری محمد رسول‌اف در بخش مسابقه جریان‌های نو و 8 اثر از کارگردانان ایرانی، بیست‌ونهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم بوسان

ادامه مطلب »