آیین رونمایی از کتاب و نمایشگاه خوشنویسی گوهر مقصود در فرهنگستان هنر

لینک کوتاه :

به اشتراک بگذارید:

امتیاز دهید

آیین رونمایی از کتاب و نمایشگاه خوشنویسی گوهر مقصود، پنجشنبه ۱۹ مهر ماه ۱۴۰۳، در فرهنگستان هنر برگزار می‌شود.

به گزارش هنردستان به نقل از روابط‌عمومی فرهنگستان هنر، کتاب گوهر مقصود، شامل منتخبی از مجموعه آثار خوشنویسی استاد حبیب رمضانپور است که مؤسسه تألیف، ترجمه و نشر آثار هنری (متن)، به تازگی منتشر کرده است. آیین رونمایی از این کتاب با نمایش آثاری از این هنرمند همراه است که در گالری لرزاده مؤسسه فرهنگی هنری صبا برپا می‌شود.

در این مراسم که با حضور استادان برجسته خوشنویسی برگزار می‌شود، استادان امیراحمد فلسفی، علی شیرازی، ایرج نعمیایی و محمد شهبازی به سخنرانی می‌پردازند.

آیین رونمایی از کتاب گوهر مقصود به همراه نمایشگاه آثار این هنرمند، پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۳، ساعت ۱۶ تا ۱۸، در تالار ایران فرهنگستان هنر برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان برای حضور در این مراسم می‌توانند به نشانی فرهنگستان هنر مراجعه کنند.