شیوا مقانلو مستند «لیو و اینگمار» را در خانه هنرمندان ایران بررسی می‌کند

لینک کوتاه :

به اشتراک بگذارید:

امتیاز دهید

در هشتادوششمین نشست از سلسله نشست‌های «مستندات یکشنبه»، فیلم مستند «لیو و اینگمار» یکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ در سالن استاد ناصری خانه هنرمندان ایران به نمایش درمی‌آید.

این نشست با نمایش مستند صد دقیقه‌ای «لیو و اینگمار» (۲۰۱۲) ساخته «زیراج آکولکا» و با حضور «شیوا مقانلو» نویسنده، مترجم و منتقد سینما برگزار می‌شود.

فیلمساز هندی‌الاصل در این مستند ۹۰ دقیقه‌ای، شخصیت و سینمای «اینگمار برگمان» را با بررسی ۴۲ سال همکاری او‌ و «لیو اولمان» بازیگر مشهور سینمای سوئد مورد کنکاش قرار می‌دهد. نمایش این مستند، هفتمین نشست از برنامه نمایش و تحلیل آثار برگزیده داستانی، مستند و فیلم‌تئاترهای «اینگمار برگمان» است که با عنوان «نور زمستانی» دی ۱۴۰۳ در خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

تئاتر

تماشای «تلاقی» در صحنه آبی

امتیاز دهید نمایش «تلاقی» به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا غریب‌زاده در تماشاخانه صحنه آبی روی صحنه می‌رود. نمایش «تلاقی» به نویسندگی، طراحی و کارگردانی محمدرضا

ادامه مطلب »