برپایی نمایشگاه عکس شهباز زمان با عنوان “هتل بوتیک”

لینک کوتاه :

به اشتراک بگذارید:

امتیاز دهید

هنردستان:شهباز زمان، هنرمند و عکاس معاصر، مجموعه ای از عکس‌های خود را در نمایشگاهی با نام “هتل بوتیک ” جمعه ۵ خرداد ساعت ۱۷در گالری شماره ۲ فرهنگسرای نیاوران در معرض دید علاقمندان به هنر خصوصاً معماری و عکاسی قرار می‌دهد.

 

به گزارش هنردستان به نقل از روابط عمومی بنیاد آفرینش‌های هنری نیاوران، شهباز زمان در این نمایشگاه شصت اثر از آثار عکاسی خود را با محوریت چهار فصل در شهرهای مختلف جمهوری چک همچون پراگ، کونتاهرا، کارلووی واری، پلزن، چسکی کروملوف و … به نمایش می‌گذارد.

هدف از برگزاری این نمایشگاه آشنایی ایرانیان با فرهنگ، آداب و رسوم و همچنین معماری شهرهای گوناگون جمهوری چک و نیز لزوم پاسداری از بناهای تاریخی است.

 

شهباز زمان نویسنده، تهیه کننده،‌ کارگردان، مجری و کارشناس رادیو و تلویزیون و پژوهشگر متولد ۱۳۵۵ در تهران و فارغ التحصیل دانشکده صدا و سیما است .زمان تاکنون سابقه برگزاری  نمایشگاه‌های انفرادی و حضور در نمایشگاه‌های  گروهی بسیاری را در کارنامه هنری خود دارد  که از آن جمله می‌توان به برپایی دو نمایشگاه شمع‌های تزئینی با بیش از پنج هزار مدل ، برپایی دو نمایشگاه مدرن نقاشی (رنگ برگ- سرخ و سیاه) و … اشاره کرد .

 

گفتنی است نمایشگاه “هتل بوتیک”که به آثار عکاسی شهباز زمان اختصاص دارد از ۵ خرداد تا ۱۳ خرداد در گالری شماره ۲ فرهنگسرای نیاوران دایر است. علاقمندان به دیدار از این نمایشگاه می‌توانند در روزهای عادی از ساعت ۱۰ الی۲۱و در روزهای تعطیل از ساعت ۱۴ تا ۲۱ به گالری شماره ۲ فرهنگسرای نیاوران مراجعه کنند.

 

منبع: هنرآنلاین

نقد و بررسی

نگاهی به فیلم آه سرد

امتیاز دهید «آه سرد» یا یک انتقام یخ‌زده محمد جلیلوند:«آه سرد»،کارگردانی هوشمندانه‌ای دارد و از فضای یخ‌زده و جاده‌ای که متروکه به نظر می‌رسد به

ادامه مطلب »
ادبیات و کتاب

رونمایی از کتاب «نمایش‌نامه‌های دکتر عبدالحسین زرین‌کوب» در تئاترشهر

امتیاز دهید آیین رونمایی از کتاب «نمایش‌نامه‌های دکتر عبدالحسین زرین‌کوب» برگزار می‌شود. به گزارش روابط‌عمومی کانون نمایش‌نامه‌نویسان و مترجمان خانه تئاتر، آیین رونمایی از کتاب

ادامه مطلب »