ارکستر موسیقی ملی ایران «به استقبال بهار» می‌رود

لینک کوتاه :

به اشتراک بگذارید:

امتیاز دهید

ارکستر موسیقی ملی ایران در آخرین اجرای خود در سال ۱۴۰۳ و در آستانه بهار، روز شانزدهم اسفندماه با رهبری همایون رحیمیان، در تالار وحدت روی صحنه می‌‌رود.

به گزارش هنردستان به نقل از روابط عمومی بنیاد رودکی، ارکستر موسیقی ملی ایران در آخرین اجرای خود در سال ۱۴۰۳؛ شانزدهم اسفندماه کنسرت «به استقبال بهار» را با رهبری همایون رحیمیان در تالار وحدت روی صحنه می‌برد. 

 ارکستر موسیقی ملی ایران در این اجرا با همراهی سولیست‌های قیچک، قانون و ویولن، قطعاتی از آهنگسازان ایرانی را می‌نوازد. 

در این اجرا قطعات «رنگارنگ ۱» به آهنگسازی روح اله خالقی، «پولکا» به آهنگسازی درویش خان و تنظیم‌کنندگی شهرام رکوعی، «به یاد صبا» (نغمه ترک) به آهنگسازی حسین دهلوی، «شوشتری برای ویولن و ارکستر» به آهنگسازی ابوالحسن صبا و تنظیم حسین دهلوی، «رِنگ بیات ترک» اثر ابوالحسن صبا «چشم به راه» اثر امین الله رشیدی با تنظیم همایون رحمیان، «مارش ماهور» به آهنگسازی درویش خان و تنظیم‌کنندگی شهرام رکوعی، «سبکبال» اثر حسین دهلوی و همچنین «پرواز»، «فستیوال نوروز»، «الژِی» و «رقص باران» از آثار بهزاد عبدی پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرند. 

کنسرت ارکستر موسیقی ملی ایران به رهبری همایون رحیمیان با عنوان «به استقبال بهار» از ساعت ۲۱:۳۰ شامگاه پنج‌شنبه ۱۶ اسفند در تالار وحدت برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند بلیت آن را از سایت هنرتیکت تهیه کنند.

هنرهای تجسمی

روی طبیعت «مکث» کنید

امتیاز دهید نمایشگاه انفرادی عکاسی «مکث» با مجموعه آثاری از زهرا گودرزی با موضوع طبیعت در گالری خورشید برگزار می‌شود. به گزارش هنردستان به نقل

ادامه مطلب »
جشنواره ها

پرداخت یک‌سوم کمک‌هزینه گروه‌های شرکت‌کننده در سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان

امتیاز دهید میرآرش مصطفایی اعلام کرد یک‌سوم کمک‌هزینه گروه‌های شرکت‌کننده در سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک‌ونوجوان همدان  پرداخت شد. به گزارش ستاد خبری جشنواره، میرآرش

ادامه مطلب »