بازدید مرادخانی از دبیرخانه جشنواره مد و لباس فجر / آثار فراگیر و متکی بر حفظ شئون اهمیت ویژه‌ دارند

هنردستان: معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وجود دبیرخانه دائمی در ساختمان بنیاد ملی مد و لباس را از نقاط عطف جشنواره مد و لباس کشور دانست.

 

به گزارش هنردستان، علی مرادخانی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عصر روز یکشنبه، 17 بهمن‌ماه با استقبال از سوی مهدی سیف جمالی مدیرعامل بنیاد ملی مد و لباس، حمید قبادی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و جمعی دیگر از مدیران و مسئولان این مجموعه از دبیرخانه ششمین جشنواره مد و لباس فجر واقع در ساختمان بنیاد ملی مد و لباس کشور بازدید کرد.

 

بخش‌های مختلف ساختمان بنیاد ملی مد و لباس از سوی مرادخانی مورد بازدید قرار گرفت و دبیر کارگروه نیز توضیحاتی در ارتباط با روند فعالیت دبیرخانه این دوره از جشنواره مد و لباس به شخص معاون هنری ارائه کرد.

معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: آثار فراگیر و متکی بر حفظ شئون اسامی و ایرانی از اهمیت ویژه‌ای در این رویداد برخوردارند.

مرادخانی در بخشی از این بازدید بر لزوم ورود تخصصی‌ترین ارزیابی‌ها از سوی هیئت داوران جشنواره تأکید کرد.

او در بخشی دیگر بیان کرد: نبود دبیرخانه در بسیاری از جشنواره‌های فرهنگی و هنری کشورمان موجب کاهش کیفیت خروجی رویدادها می‌شود و از نقاط عطف جشنواره مد و لباس کشور، وجود دبیرخانه دائمی در ساختمان بنیاد ملی مد و لباس است.

 

بازدید علی مرادخانی از دبیرخانه ششمین جشنواره مد و لباس فجر

 

بخش قابل توجهی از بازدید معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از دبیرخانه ششمین جشنواره مد و لباس فجر به توضیحات قبادی در ارتباط با روند فعالیت دبیرخانه و کارگروه تا پیش از آغاز جشنواره اختصاص داشت.

دریافت 5200 اثر

قبادی در بخش بازدید از اتاق هیئت داوران متشکل از میترا تمجیدی، فرشته ضرغامی‌مهر، مریم مونسی و محمدرضا ملک‌شاهی با اعلام خبر دریافت 5 هزار و دویست اثر در این دوره از جشنواره بیان کرد: در طول برگزاری دوره‌های متمادی، چنین سابقه آماری وجود نداشته و امسال با جمع‌آوری 2 هزار اثر کاربردی امیدواریم که خروجی قابل توجه و درخوری از این جشنواره را شاهد باشیم.

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس ادامه داد: هشت دبیرخانه فرعی نیز در جمع‌آوری آثار با دبیرخانه دائمی همراه شدند و یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های داوری در سال جاری، حضور کارشناس دینی در بخش انتخاب نهایی آثار برای ورود به بخش نمایش و گالری جشنواره است.

قبادی همچنین از پایان مرحله نخست داوری‌ها در روز گذشته خبر داد و در زمان بازدید از بخش علمی و دانشگاهی بنیاد به چاپ مقالات برگزیده پنجمین جشنواره مد و لباس فجر اشاره کرد.

 

بازدید علی مرادخانی از دبیرخانه ششمین جشنواره مد و لباس فجر

 

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در ادامه توضیحاتی را نیز درباره سلسله نشست‌های بررسی مبانی نظری و مفاهیم دینی حوزه مد و لباس اسلامی و ایرانی که تاکنون برگزار و همچنان ادامه دارد، ارائه کرد.

در ادامه، معاون وزیر به همراه هیئت همراه از بخش‌های مختلف ساختمان شامل اتاق‌های نگهداری آثار دریافتی از سوی هنرمندان شرکت‌کننده، بخش‌های مدیریت نظارت و ارزشیابی آثار، دبیرخانه کمیسیون ماده 4، دبیرخانه صدور مجوز بیمه هنرمندان، مؤسسات تک منظوره، کمیسیون ارزشیابی آثار، امور مالی، امور استان‌ها، بخش علمی و دانشگاهی بنیاد ملی مد و لباس کشور، بخش مدیریت اجرایی و هماهنگی میان دستگاه‌ها بازدید کرد.

حضور پرشور هنرمندان از نقاط مختلف کشور در جشنواره

علی‌اصغر زیلایی مدیر امور استان‌های کارگروه در بخش بازدید از این مجموعه به برگزاری 15 جشنواره استانی در طول ششمین جشنواره فجر اشاره و تصریح کرد: تا پایان سال جاری و با تکیه بر سایر جشنواره‌های استانی برگزار شده، تعداد مجموع جشنواره‌ها به رقم 52 می‌رسد.

او همچنین به برپایی مسابقه زنده طراحی و دوخت لباس در زمان برپایی جشنواره اشاره کرد و گفت: تاکنون شاهد استقبال درخوری از سوی گروه‌های استان‌های مختلف کشور در این بخش بوده‌ایم.

 

بازدید علی مرادخانی از دبیرخانه ششمین جشنواره مد و لباس فجر

 

ورود 86 پایان‌نامه و 60 مقاله در بخش رقابتی جشنواره

راضیه حشمی‌پور مدیر اجرایی کمیته علمی دانشگاهی ششمین جشنواره مد و لباس فجر، از برنامه‌ریزی برای برگزاری ۳۰ نشست علمی و تخصصی در حاشیه برگزاری ششمین دوره از جشنواره مد و لباس فجر خبر داد و گفت: یکی از فعالیت‌های این بخش، شناسایی موضوعات مناسب برای پایان‌نامه دانشجویان طراحی پارچه و لباس در مقطع کارشناسی ارشد و با توجه به موضوعات مصوب و ارسال نتایج از سوی دانشگاه‌ها، تاکنون از 97 موضوع پیشنهادی، 30 عنوان پایان‌نامه در کمیسیون به تصویب رسیده و 12 عنوان نیز خروجی پایان‌نامه‌های دانشجویان بوده است.

او با اشاره به رونمایی از 25 پایان‌نامه در جشنواره ششم اظهار داشت: در بخش رقابتی، 86 پایان‌نامه و 60 مقاله در سطح بالا به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که در قیاس با سال گذشته رقمی قابل توجه و چشمگیر است.

ششمین دوره جشنواره مد و لباس فجر اسفندماه سال جاری همزمان در تهران در ۱۵ استان دیگر کشور برگزار می‌شود.

 

منبع: هنرآنلاین

امتیاز دهید