برگزاری نمایشگاه حجم «زیست پنهان» در گالری نیان

این نمایشگاه که از آثار بهناز محمدهادی تشکیل شده شامل مجموعه‌ای از آثار حجمی‌ست که به شکلی استعاری، به ابعاد نادیده‌ و پنهان زیست انسانی می‌پردازد.

به گزارش هنردستان ، حیوان درون انسان نماد بخش غریزی و اولیه‌ی وجود ماست، بخشی که به نیازها، ترس‌ها و تمایلات بنیادین واکنش نشان می‌دهد. این حیوان درون، پیوندی عمیق با طبیعت و محیط اطراف دارد و اغلب ما را به رفتارهای غیرعقلانی و ناخودآگاه سوق می‌دهد. حیوان درون گاهی منبع قدرت و بقاست، اما زمانی که از تعادل خارج شود، می‌تواند به ضعف، ترس و اشتباهات خطرناکی منجر شود. شناخت و مهار این جنبه از وجودمان، برای رسیدن به تکامل فردی و تعادل بین غریزه و خرد ضروری است.

نمایشگاه از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴، هر روز به غیر از شنبه از ساعت ۱۴ الی ۱۹ در گالری نیان دایر است. روز جمعه از ساعت ۱۶ الی ۲۰.

در صورت نیاز، اطلاعات بیشترو تصاویر آثار را در اختیار شما قرار خواهم داد.

امتیاز دهید