نمایش «مورین؛ یک بازتاب دگر آمیخته» راهی سالن انتظامی می‌شود

لینک کوتاه :

به اشتراک بگذارید:

امتیاز دهید

نمایش «مورین؛ یک بازتاب دگر آمیخته» به نویسندگی و کارگردانی نسیم خسروشاهی به زودی در سالن استاد انتظامی روی صحنه خواهد رفت.

به گزارش سایت هنردستان به نقل از مشاور رسانه اثر، نسیم خسروشاهی، قصد دارد تا به‌زودی نمایش «مورین؛ یک بازتاب دگر آمیخته» را که بر اساس نگاهی به نمایشنامه «ملکه زیبایی لی‌نین» نوشته مارتین مک‌دونا است، در سالن استاد انتظامی روی صحنه ببرد.

خسروشاهی فارغ‌‍‌‌التحصیل کارشناسی کارگردانی سینما از دانشگاه سوره و کارشناسی ارشد بازیگری از دانشگاه تربیت مدرس است. 

نمایش «مورین؛ یک بازتاب دگر آمیخته» به نویسندگی و کارگردانی نسیم خسروشاهی؛ ماحصل پروژه پایان‌نامه این هنرمند به راهنمایی فرهاد مهندس‌پور، نویسنده، دراماتورژ، کارگردان و مدرس تئاتر است که برپایه فاصله گرفتن تدریجی از بافت روایی نمایشنامه و شخصیت‌های مارتین مک‌دونا برای ساخت یک جهان مجزا از متن در بافت روانشناختی و نگاهی به آسیب‌های روانی شخصیت اصلی نمایشنامه به رشته تحریر در آمده است.

در خلاصه‌داستان این نمایش می‌خوانیم: مگ به خاک سپرده شد. مورین به خانه بازگشت. اینجا خانه مگ و مورین است و اکنون، صدای مگ از چهار گوشه خانه شنیده می‌شود. مورین بر صندلی راحتی مگ نشسته است.

اطلاعات تکمیلی این نمایش به زودی منتشر خواهد شد.