کنسرت سالار عقیلی در فضای باز برج میلاد

لینک کوتاه :

به اشتراک بگذارید:

امتیاز دهید

سالار عقیلی ـ خواننده موسیقی ایرانی ـ در تازه‌ترین اجرای خود در فضای باز برج میلاد می‌خواند.

به گزارش هنردستان به نقل از انجمن موسیقی ایران، در این کنسرت که ۲۳ و ۲۵ مهرماه در فضای باز برج میلاد تهران برگزار می‌شود، سالار عقیلی خواننده موسیقی ایرانی به همراه گروهش  به روی صحنه می‌رود و قطعات ملی ـ میهنی و آثار موسیقی ایرانی را اجرا می‌کند.

این کنسرت به دنبال برگزاری اجراهای موسیقی در فضای باز برج میلاد برگزار می‌شود.

سالار عقیلی که سال‌ها به عنوان خواننده با ارکستر ملی ایران همکاری می‌کرد در طول فعالیت موسیقیایی خود از سال ۱۳۸۰ تا کنون بیش از ۸۰ اثر موسیقی خوانده و منتشر کرده است.

این خواننده بارها به عنوان خواننده موسیقی فیلم وسریال نیز در کنار کارگردانان برجسته حضور داشته است که از جمله این آثار می توان به موسیقی فیلم سرو زیر آب، موسیقی سریال‌های معمای شاه، صبح آخرین روز، شاهرگ، برادر جان، چرخ و فلک، حانیه و … اشاره کرد.

او در کنسرت پیش‌رو گلچینی از آثار منتشر شده‌اش را برای مخاطبانش می‌خواند.

کنسرت سالار عقیلی ۲۳ و ۲۵ مهرماه ساعت ۲۱:۳۰ در فضای باز برج میلاد برگزار می شود.

جشنواره های بین المللی

معرفی ایده‌های اجرایی پذیرفته‌شده در بخش «دیگرگونه‌های اجرایی» جشنواره تئاتر کودک و نوجوان

امتیاز دهید یازده طرح و ایده اجرایی نمایش پذیرفته‌شده در بخش «دیگر گونه‌های اجرایی» سی‌اُمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان معرفی شدند. به

ادامه مطلب »