ادای احترام نمایش «عروس انار» به ناصر تقوایی

لینک کوتاه :

به اشتراک بگذارید:

امتیاز دهید

یک دقیقه سکوت به احترام خالق «ناخدا خورشید»

کارگردان و عوامل نمایش «عروس انار» شب گذشته با ادای احترام به ناصر تقوایی،کارگردان فقید سینما روی صحنه رفتند. 

به گزارش مشاور رسانه اثر، نمایش «عروس انار» به نویسندگی و کارگردانی حسین جمالی، با ادای احترام به ناصر تقوایی،کارگردان فقید و برجسته سینمای ایران روی صحنه رفت. 

حسین جمالی در پایان این اجرا گفت: ناصر تقوایی، فیلمساز ارزشمند سینمای ایران است که همیشه به واسطه آثار هنرمندانه‌اش در قلب سینما دوستان زنده می‌ماند.

او افزود: فیلم «تعزیه» ساخته‌ی این هنرمند با موضوع حر دلاور و عزاداری مردم بوشهر به زیبایی شبیه‌خوانی را در قاب سینما به تصویر کشید.

گروه نمایش «عروس انار» و تماشاگران یک دقیقه به احترام زنده‌یاد ناصر تقوایی خالق «ناخدا خورشید» سینمای ایران سکوت کردند. 

رامونا شاه، لویی سیفی، الناز سلیمانی، فربد فرهنگ، آرش غلام‌آزاد، سالار دریامج، بهاءالدین مرشدی، مژگان چارانی و مائده کیوانی بازیگرانی هستند که در نمایش «عروس انار» به ایفای نقش می‌پردازند.

در خلاصه داستان این نمایش آمده:«درخت در حال انتخاب قربانی بعدی خود است.» 

نمایش «عروس انار» از ۱۵ مهر تا ۱۶ آبان ساعت ۱۸:۳۰ در سالن استاد سمندریان روی صحنه است و علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت این نمایش به سایت تیوال یا گیشه تماشاخانه ایرانشهر مراجعه کنند.