«نسل خلیل» به تالار وحدت می آیند؛

لینک کوتاه :

به اشتراک بگذارید:

امتیاز دهید

گروه موسیقی «نسل خلیل» به سرپرستی هژیر مهرافروز روز جمعه شانزدهم آبان تازه‌ترین کنسرت خود را در تالار وحدت تهران برگزار می‌کند.

به گزارش هنردستان ، کنسرت هژیر مهرافروز به همراه گروه «نسل خلیل» روز ۱۶ آبان در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود.

در این برنامه سه اثر با عناوین بهار شهریار، شاهسوار وخت و سماع (بدون کلام) روی صحنه می‌رود.

هژیر مهرافروز درباره این اجرا گفت: بهار شهریار نخستین بار در سال ۹۷ در تالار وحدت با گروه تنبورنوازی آیان به سرپرستی بنده روی صحنه رفت اما با توجه به پیچیدگی موجود در فرم و مضراب و حرکت قطعه آنگونه که باید ارائه نشد. این بار با ترکیب جدید گروه «نسل خلیل» باز اجرا می‌شود.

وی افزود: در اجرای تازه بهار شهریار، تلاش کرده‌ام کیفیت و روح قطعه به شکل کامل‌تری شنیده شود چیزی که همیشه در ذهنم بود اما در اجرای نخست به آن دست نیافتم. این در حالی است که قطعه‌ «شاهسوار وخت» برای اولین بار در این کنسرت اجرا خواهد شد، کلام این اثر از مکتوبات کهن یارسان برگرفته شده و فضائی کاملا نیایشی و عرفانی دارد که بر مفاهیم پاکی و نیستی و نیک سیرتی و وحدت و اتصال به معبود استوار است. آهنگساز این اثر سیدسلمان حسینی هنرمند اندیشمند که با شناخت عمیق از فضای عرفانی و شعر و رنگ‌های صوتی قطعه‌ای خلق کرده که در مرز میان نیایش و موسیقی معاصر حرکت می‌کند.

این هنرمند در پایان صحبت های خود بیان کرد: برای من گروه نسل خلیل نماد تداوم و بالندگی است مجموعه‌ای از هنرمندان جوان و آگاه که در کنار هم می‌کوشیم صدایی از دل سنت اما به زبان امروز به گوش برسانیم.

در این کنسرت گروه پرفورمنس جریان به سرپرستی فائزه نوری حالتی چند وجهی و تصویری به اجرا داده جایی که حرکت و نور و موسیقی در گفتگویی زنده و در لحظه با یکدیگر قرار می‌گیرند.