نمایشگاه «نقاشی با نفس عشق» زهره اعتضادالسلطنه در نگارخانه بهارک

لینک کوتاه :

به اشتراک بگذارید:

امتیاز دهید

نمایشگاه انفرادی «نقاشی با نفس عشق» زهره اعتضادالسلطنه عضو انجمن نقاشان بین‌الملل با پا و دهان در کشور آلمان در نگارخانه بهارک برگزار می‌شود.

به گزارش سایت هنردستان به نقل از مشاور رسانه نگارخانه بهارک، نمایشگاه انفرادی «نقاشی با نفس عشق» شامل مجموعه آثاری از زهره اعتضادالسطنه با تکنیک رنگ و روغن، از ساعت ۱۷ تا ۲۱، روز جمعه، ۹ آبان‌ماه با حضور پدیدآورنده آثار در نگارخانه بهارک افتتاح می‌شود.

زهره اعتضادالسلطنه نقاش و از دبیران بازنشسته آموزش و پرورش استثنایی است که عضو انجمن خوشنویسان ایران و همینطور، عضو انجمن نقاشان بین‌الملل با پا و دهان در کشور آلمان نیز هست. علاوه بر اینکه او برنده جایزه سیمرغ بلورین در مسابقات نقاشی پاراالمپیک در سال ۱۳۸۷ بوده است.

گفتنی‌ست این هنرمند تا به حال در بیش از ۶۰ نمایشگاه گروهی و انفرادی نقاشی در داخل و خارج از کشور شرکت داشته است.

نمایشگاه انفرادی «نقاشی با نفس عشق»، از روز ۱۰ تا ۱۴ آبان‌ماه امسال، از ساعت ۱۷ تا ۲۰ پذیرای هنردوستان است.

نگارخانه بهارک در میدان ونک، ده ونک،کوچه شهید صابری، پلاک ۱ واقع شده است.