گپ‌وگفتی با غلام قلندری، بازیگر نمایش «لطفاً تحت هر شرایطی» به کارگردانی حمیدرضا مرادی

لینک کوتاه :

به اشتراک بگذارید:

امتیاز دهید

امیدوارم دغدغه‌های زندگی‌مان به پایان برسد تا با خیال آسوده‌تر روی صحنه تئاتر زندگی کنیم!

به گزارش سایت هنردستان، غلام قلندری، بازیگر نمایش «لطفا تحت هر شرایطی» به کارگردانی حمیدرضا مرادی که هر شب ساعت ۱۸:۳۰ در تماشاخانه استاد انتظامی خانه‌ی هنرمندان ایران روی صحنه است، درباره نقش خود در این اثر توضیح داد.

قلندری با اشاره به نقش خود گفت: من در نقش پدربزرگ خانواده در «لطفا تحت هر شرایطی» حضور دارم، با توجه به تحلیل های سختی که این نقش ذهنم را درگیر کرده بود چند ماهی طول کشید تا با این نقش ارتباط کاملی برقرار کنم. تست‌ها و تمرین‌های زیادی برای به نتیجه نهایی رساندن این نقش با کارگردان داشتیم، با تحلیل سالمند پیر آلزایمری و دارای بیماری که جز نشستن و فکرکردن و سرکارگذاشتن افراد خانواده و حرف‌های بی‌ربط در اوج هدر ندادن کلمات و تنها ماندن او توسط همسر بی‌معرفتی که او را رها کرده روی صحنه آمدم.

او با اشاره به ویژگی‌هایی که باعث حضورش در کار شده،گفت: من پیش از این با حمیدرضا مرادی،کارگردان نمایش تجربه همکاری در نمایش «خانم آوازه‌خوان کله طاس» را داشتم. تجربه‌ای خوب که باعث پذیرش حضورم در این اثر نیز شد. البته ابتدا به دلایلی تصمیم داشتم از تیم جدا شوم، ولی ماندم و با خودم گفتم اگر کار خوبی روی صحنه برود و من نباشم حسرتش برای من باقی می‌ماند. با از دست دادن برادرم و نداشتن روحیه برای بار دوم نیز می‌خواستم ادامه ندهم ولی با تمرین‌های فراوان و تشکیل یک تیم موفق که مثل خانواده کنارهم هستیم روحیه خود را برای ادامه زندگی و هنر به دست آوردم و با کمک یکی از استادان بزرگ هنر، کار به اوج زیبایی خود رسید و یک سال ماندیم تا موفق شدیم این کار را با کمترین خطا روی صحنه ببریم. 

بازیگر نمایش «لطفا تحت هر شرایطی» بیان کرد: تئاتر کارکردن همیشه به دلایل مختلف همچون عدم تامین زندگی شخصی هنرمندان و گذران سخت امور زندگی مشکلات زیادی برای ما ایجاد کرده ولی همچنان با عشق در این مسیر پیش می‌رویم.

او مطرح کرد: این دومین کار بنده در سبک ابزورد با حمیدرضا مرادی است، ابزورد به من کمک می‌کند تا خیلی از نقش‌ها را چه در تئاتر و چه در پروژه‌های تصویری به راحتی ایفا کنم، مهم‌تر از همه با بازیگران کاربلدی روی صحنه هستم و از یکی امتیازهای گروه تئاتر برای یک بازیگر همین همراهی و همکاری با هنرمندان حرفه‌ای است.

این بازیگر با اشاره به چالش نقش خود گفت: بزرگ‌ترین چالش برای من در این نمایش نقش خودم نبود. بلکه بازیگری بود که باید در نقش پدر خانواده حضور پیدا می‌کرد. بازیگران عزیزی برای این نقش انتخاب شده و به تمرین‌ها پیوستند اما امکان همراهی تا پایان پروژه فراهم نشد تا اینکه دو ماه مانده به اجرا با پیوستن آقای حمیدرضا رفائی تیم‌مان تکمیل شد. 

قلندری در پایان سخنانش گفت: امیدوارم دغدغه‌های زندگی‌مان به پایان برسد و ما با خیال آسوده‌تر و حضور بیشتر در روی صحنه تئاتر زندگی کنیم. خدا را سپاس که خیلی از مخاطبان و بزرگان هنر تئاتر و سینما بعد از دیدن نمایش با رضایت‌شان به بنده انرژی مثبت دادند و از همراهی‌شان ممنونم.