اهالی رسانه نباید به صاحبان قدرت باج دهند

هنردستان :اردبیل – ایرنا – نشریه آیینه اردبیل در اولین شماره خود به نقل از امام جمعه اردبیل مطلبی با عنوان ‘اهالی رسانه می بایست به نقد قدرت بپردازند و در مسیر انجام وظیفه خود نباید به صاحبان قدرت باج دهند’ درج کرده است.

هنردستان :آیت الله سیدحسن عاملی در دیدار با شورای سردبیری نشریه آیینه اردبیل افزود: در شرایط کنونی نشریات و اهالی قلم می بایست نسبت به پاکسازی فضای رسانه های مجازی و مکتوب از برخی بداخلاقی ها همت گمارند و سالم سازی فضای رسانه ای استان را در دستور کار خود قرار دهند.

وی اضافه کرد: صیانت از حریت رسانه ها یک وظیفه اصلی اهالی رسانه است و می بایست در این خصوص با اتحاد و همدلی و پشتیبانی صنفی و همچنین جلب کمک متولیان فرهنگی از این اصل پشتیبانی شود.
وی گفت: قابلیت ها و ظرفیت های استان اردبیل را معرفی کنید و نسبت به جلب مشارکت مردمی در توسعه استان حساس باشید.
آیت الله سیدحسن عاملی با اشاره به اینکه نگاه نشریات محلی به دلیل مرزی بودن استان نباید صرفا بومی و محلی باشد افزود: مسائل منطقه باید برای نشریات مهم باشد و تحلیل رویدادهای منطقه و کشورهای همسایه پیشرو باشد.
نماینده ولی فقیه در استاناردبیل بیان کرد: به عنوان یک نشریه مردمی باید ملاحظات سیاسی را گنار گذاشته و در بزنگاه های سیاسی و اجتماعی سخنگوی مردم باشد.
وی تصریح کرد: در شرایط کنونی مردم به کمک و راهنمایی نخبگان جامعه نیاز دارند و رسانه ها و بویژه مطبوعات باید با جلب نخبگان زمینه ساز این امر مهم باشند.
امام جمعه اردبیل به لزوم توجه ویژه به زبان مادری و نقش مهم اهالی فرهنگ و رسانه در این خصوص اشاره کرد و گفت: در حال حاضر تدوین لغت نامه کامل و اصیل زبان آذری را در دستور کار قرار داده ایم و در این زمینه تمام اهالی فرهنگی و ادبی استان یاریگر باشد. در حالی که به نظر می رسد لغت نامه های موجود تلفیقی از لغات روسی و استانبولی می باشد این لغت نامه کمک شایانی برای احیای زبان اصیل آذری خواهد کرد.

منبع:ایرنا

 

امتیاز دهید