«سنگلج با خلج» با صحبت‌های قطب‌الدین صادقی آغاز می‌شود

لینک کوتاه :

به اشتراک بگذارید:

امتیاز دهید

هنردستان : برنامه «سنگلج با خلج» با سخنرانی قطب‌الدین صادقی در ارتباط با آثار اسماعیل خلج افتتاح خواهد شد.

 برنامه نمایشنامه‌خوانی آثار اسماعیل خلج با صحبت‌های قطب‌الدین صادقی و مدیرکل هنرهای نمایشی در ارتباط با آثار این نمایشنامه‌نویس روز چهارشنبه ۳۱ خردادماه آغاز خواهد شد. 

 برنامه نمایشنامه‌خوانی آثار اسماعیل خلج با صحبت‌های قطب‌الدین صادقی و مدیرکل هنرهای نمایشی در ارتباط با آثار این نمایشنامه‌نویس روز چهارشنبه ۳۱ خردادماه آغاز خواهد شد. نمایشنامه‌خوانی آثار «اسماعیل خلج» تحت عنوان «سنگلج با خلج» از تاریخ ۳۱ خرداد تا ۲ تیرماه در تماشاخانه سنگلج برگزار می‌شود.

این آثار به کارگردانی خود نویسنده و با حضور بازیگرانی همچون گلاب آدینه، مریم بوبانی، شادی صیادی نیا، اکبر رحمتی، مهدی میامی، مجید گیاهچی، محمد صدیق مهر و اسماعیل خلج خوانش خواهد شد.

برنامه «سنگلج با خلج» به این صورت خواهد بود که در شب اول نمایشنامه «گلدونه خانم»، در شب دوم دو نمایشنامه «صغری دلاک» و «بابا شیرعلی» و در شب سوم بخش‌هایی از نمایشنامه‌های «داستان‌های ناتمام»، «هفت نمایشنامه کوتاه» و «جمعه‌کشی» توسط بازیگران نمایشنامه‌خوانی خواهد شد.

برنامه نمایشنامه‌خوانی آثار اسماعیل خلج با صحبت‌های قطب‌الدین صادقی و مدیرکل هنرهای نمایشی در ارتباط با آثار این نمایشنامه‌نویس روز چهارشنبه ۳۱ خردادماه و در ساعت ۱۸ آغاز خواهد شد. این برنامه تا ۲ تیرماه ادامه دارد و علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت به سایت www.tiwall.comمراجعه کنند.

منبع :ایلنا

 

هنرهای تجسمی

نشست تخصصی «مُنه‌موزین ۱؛ تحلیل اسطوره‌شناختی آثار دکتر سُندوزی» برگزار می‌شود

امتیاز دهید نشست تخصصی «مُنه‌موزین ۱؛ تحلیل اسطوره‌شناختی آثار دکتر سُندوزی» به همت کانون مطالعات اسطوره‌شناختی میت‌اوخته؛ وابسته به گروه پژوهشی پیدایش و با همکاری

ادامه مطلب »
جشنواره های بین المللی

اسامی فیلم‌های ایرانی راه‌یافته به جشنواره بین‌المللی فیلم «آوای صلح» اعلام شد

امتیاز دهید دبیرخانه نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم «آوای صلح» اسامی آثار ایرانی راه‌یافته به بخش‌های مختلف این رویداد سینمایی را اعلام کرد. این جشنواره با

ادامه مطلب »