شفیعی‌کدکنی: جلسات شعر سه‌شنبه‌ها را ادامه دهید و نگران مشکلات روزمره نباشید

لینک کوتاه :

به اشتراک بگذارید:

امتیاز دهید

هنردستان : محمدرضا شفیعی‌کدکنی از نمایشگاه نقاشی سمانه احسانی‌نیا در فرهنگسرای نیاوران بازدید کرد.

شفیعی‎کدکنی در گفت‌و‌گو با مدیر عامل بنیاد اظهارداشت: فرهنگسرای نیاوران یک سرمایهٔ ملی است و از اینکه شما برای بازسازی و احیا و رونق آن تلاش می‌کنید سپاسگزارم.

 محمدرضا شفیعی‌کدکنی (شاعر و پژوهشگر برجسته کشور) روز جمعه در آیین افتتاحیه نمایشگاه نقاشی سمانه احسانی‌نیا (هنرمند معلول قطع نخاعی) که آثارش را با دهان به تصویر می‌کشد، حضور یافت.

وی با اظهار خوشحالی از حضور در این نمایشگاه، در آیین رونمایی آخرین اثر هنرمند شرکت کرد و اظهار داشت: از حضور در چنین نمایشگاهی خوشحالم و از دیدن این آثار بسیار لذت بردم. این هنرمند نقاش نیز در پایان آیین رونمایی، پرتره‌ای که از ایشان کشیده بود به وی اهدا نمود.

شفیعی‎کدکنی در گفت‌و‌گو با مدیر عامل بنیاد اظهارداشت: فرهنگسرای نیاوران یک سرمایهٔ ملی است و از اینکه شما برای بازسازی و احیا و رونق آن تلاش می‌کنید سپاسگزارم.

وی افزود اخبار فعالیت‌های جلسات شعر سه‌شنبه‌های نیاوران و جشنواره شعرتان را از طریق فضاهای مجازی پیگیرم و توصیه می‌کنم با همین روال فعالیت‌هایتان را ادامه دهید و نگران مسائل و مشکلات روزمره نباشید.

او در پایان با بدرقهٔ مدیرعامل و شخصیت‌های حاضر در فرهنگسرا به بازدید خود از این نمایشگاه پایان داد.

منبع : ایلنا

ادبیات و کتاب

رونمایی از کتاب «نمایش‌نامه‌های دکتر عبدالحسین زرین‌کوب» در تئاترشهر

امتیاز دهید آیین رونمایی از کتاب «نمایش‌نامه‌های دکتر عبدالحسین زرین‌کوب» برگزار می‌شود. به گزارش روابط‌عمومی کانون نمایش‌نامه‌نویسان و مترجمان خانه تئاتر، آیین رونمایی از کتاب

ادامه مطلب »