مرتضی غفوری مدیرفیلم برداری «بالن» شد

لینک کوتاه :

به اشتراک بگذارید:

امتیاز دهید

هنردستان :مرتضی غفوری به عنوان مدیرفیلم برداری در کنارکارگردان فیلم«بالن»، مسعود تکاور قرار گرفت و با این فیلم قرارداد بست.

مرتضی غفوری مدیرفیلمبرداری فیلم هایی همچون «گینس»، «خنده های آتوسا»، «چند مترمکعب عشق» و «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» گفت

مرتضی غفوری مدیرفیلمبرداری فیلم هایی همچون «گینس»، «خنده های آتوسا»، «چند مترمکعب عشق» و «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» گفت: همیشه به دنبال فضاهای جدید و تجربه های متفاوت کاری بوده ام و فلیمنامه «بالن» را بعد از اینکه دیدم متوجه شدم اکشن خوبی هست که این فرم کار را تا به حال نداشته ام.

مدیرفیلم برداری «ماه گرفتگی» در ادامه افزود: در کارنامه هنری ام دنبال چنین فیلمی بودم و در سینمای ایران ژانر اکشن خوب کمتر کار شده، بنابراین خوشحالم که در فیلم سینمایی «بالن»            ازبنده دعوت به همکاری شده است.

غفوری درباره کار کردن با کارگردان فیلم «بالن» گفت: با آقای تکاور صحبت کردیم برای اینکه فیلم خوش ساختی در اکشن دربیاید، پلان های متعدد بگیریم تا ریتم فیلم چیزی که می خواهیم و در سینمای ایران اثر جالب توجهی شود. ضمنا با آقای تکاور دوستان قدیمی هستیم و یکدیگر را خوب می شناسیم.

فیلم سینمایی «بالن»، اولین اثرسینمایی مسعود تکاور، فضایی پرتنش و حادثه ای دارد. داستان آن مربوط به چند جوان ماجراجوست که میخواهند ره صد ساله را یک شبه طی کنند اما سر از …

ازدیگرعواملی که تا کنون به فیلم سینمایی «بالن» پیوستند می توان نویسنده و کارگردان مسعود تکاور، تهیه کننده عزت الله جامعی ندوشن، سرمایه گذار یوسف نادعلی، بازیگر کوروش تهامی، مدیرفیلم برداری مرتضی غفوری و مشاور رسانه ای علی موذن جامی، را نام برد.

منبع :بانی فیلم 

هنرهای تجسمی

رها «به رنگ آسمان»

امتیاز دهید نمایشگاه انفرادی آرمان یعقوب‌پور با عنوان «به رنگ آسمان» از روز جمعه به تاریخ ۲۱ آذر در گالری آرتیبیشن برگزار خواهد شد. به

ادامه مطلب »