از ۱۲ مهر نمایش « تور عروسی مامان» در پلاتو اجرا تئاتر شهر به صحنه می رود

«تور عروسی مامان» عنوان نمایش جدیدی به نویسندگی و کارگردانی مریم منصوری است که از روز ۱۲ مهر در پلاتو اجرای مجموعه تئاتر شهر میزبان تماشاگران می شود.

به گزارش هنردستان، نمایش «تور عروسی مامان» به نویسندگی و کارگردانی مریم منصوری از روز چهارشنبه دوازدهم مهر ماه در پلاتو اجرا مجموعه تئاتر شهر اجرای خود را آغاز می کند.

در این اثر نمایشی که از ساعت ۱۸ میزبان تماشاگران تئاتر می شود، دیبا دبیری و مینا شجاعیان به عنوان بازیگر حضور دارند، این در حالی است که جمشید صفری، سالار دریامج و رضا مرادی نژاد صدا پیشگان، غزاله بداقی دستیار کارگردان، سینا ییلاق بیگی طراح صحنه، فرشاد فزونی طراح صدا، کیوان ضیاپور طراح نور، سروناز امیدی طراح لباس، میثم خاوری طراح پوستر و بروشور، مهدی آشنا عکاس، سروش رازی طراح گریم و سازنده ماسک، الناز بخشی فرکوش اجرای گریم، نازیلا نوریشاد مشاور طراحی و ساخت عروسک گروه اجرایی نمایش را تشکیل می دهند.

در توضیح این نمایش آمده است: «تور عروسی مامان» روایت ۲ تن از زنان مصری در تاریخ ۲۸ ژانویه ۲۰۱۱ است؛ خواهری که در خانه می ماند و خواهری که به میدان تحریر می رود.

امتیاز دهید
فرهنگ و هنر

اعلام ویژه برنامه‌های گرامی‌داشت بیست‌وپنجمین سالگرد تأسیس خانه هنرمندان ایران

ویژه‌برنامه‌های گرامی‌داشت بیست‌وپنجمین سالگرد تأسیس خانه هنرمندان ایران اعلام شد. به گزارش روابط‌عمومی خانه هنرمندان ایران، جمعه ۱۹ بهمن با پایان ربع قرن و بیست‌وپنجمین

ادامه مطلب »