«خاله قورباغه»تا ۱۰ روز دیگر کلید می خورد/ جای خالی دنیا فنی‌زاده

هنردستان: فرشته طائرپور تهیه کننده «خاله قورباغه» از آغاز فیلمبرداری این اثر تا ۱۰ روز آینده خبر داد.

به گزارش هنردستان، فرشته طائرپور تهیه کننده سینما درباره زمان ساخت فیلم سینمایی «خاله قورباغه» به کارگردانی مسعود کرامتی گفت: ما یکی دوبار به صورت آزمایشی این فیلم را کلید زده ایم زیرا این اثر متکی به سی جی آی است و آثار عروسکی به خاطر محدودیت هایی که عروسک گردان ها در دکور دارند در مراحل تست دچار تغییراتی می شوند. این را هم باید بگویم که در آثار عروسکی بسیاری از مراحل پس‌تولید در مرحله پیش تولید انجام می شود. درواقع بسیاری از کارها مثل ساخت موسیقی و صدا که در آثار رئال در مرحله پس‌تولید انجام می شود در آثار عروسکی در مرحله پیش‌تولید انجام می شود به همین دلیل پیش تولید «خاله قورباغه» طول کشیده است اما امیدوارم «خاله قورباغه» فیلم شاد، مفرح و در عین حال آموزنده ای برای کودکان باشد.

 

وی افزود: ما با وسواس و سختگیری زیادی در حال انجام کارهای ساخت این اثر هستیم. همین جا این را هم باید بگویم که متاسفم که دنیا فنی زاده عروسک گردان اصلی این فیلم که قرار بود عروسک گردانی خاله قورباغه را انجام بدهد، در جمع ما نیست. همیشه جای او خالی است و دنیای عروسکی ما بدون دنیا یک چیز بزرگی را کم دارد.

طائرپور عنوان کرد: با این وجود خوشبختانه چهره های جوان عروسک گردان و دوستان دنیا هستند و همگی عاشقانه و صمیمانه به من کمک می کنند تا «خاله قورباغه» فیلم خوبی باشد. به تازگی نیز گروهی از بازیگردان های عروسکی به این پروژه اضافه شدند.

این تهیه کننده با اشاره به زمان آغاز تولید این اثر گفت: «خاله قورباغه» تا ۱۰ روز آینده کلید می خورد و فکر می کنم ۳ تا ۴ ماه فیلمبرداری آن طول بکشد. البته ما بخشی از کارها مانند ساخت ترانه ها، دکور ها و عروسک ها را انجام داده ایم.

وی در پایان بیان کرد: موسیقی «خاله قورباغه» توسط سعید شهرام ساخته می شود و او تاکنون طی سه سفر از آمریکا به ایران آمده و در دفتر ما مشغول ساخت ترانه ها و موسیقی این اثر است.

فیلمنامه «خاله قورباغه» با محوریت شخصیت خاله قورباغه فیلم سینمایی «گلنار» نوشته شده است. «گلنار» محصول ۱۳۶۷ به کارگردانی کامبوزیا پرتوی در جنگل‌های ساحل جوکندان شهرستان تالش فیلمبرداری شده بود.

 

منبع: خبرگزاری مهر

امتیاز دهید
گپ و گفتگو

گپ‌وگفتی با مهندس «احمد توحیدلو»، به بهانه حضور در بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی تاسیسات تهویه

اقلیم جغرافیایی بر کاربرد دستگاه تهویه تاثیرگذار است بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی «تاسیسات و سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی تهویه مطبوع» در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران

ادامه مطلب »