۱۸ تیم مراکز استانی صدا و سیما اخبار زلزله را پوشش می‌دهند

به گزارش هنردستان: رئیس مرکز سیمای استان‌ها از حضور مراکز استانی صدا و سیما در مناطق زلزله زده برای پوشش اخبار و اطلاع رسانی سخن گفت.

سید عباس فاطمی نویسی رئیس مرکز سیمای استان‌ها درباره حضور گزارشگران مراکز استانی صداوسیما در مناطق زلزله زده گفت: از لحظه ای که زلزله آمد مراکز مختلف استانی برای پوشش مناطق زلزله زده کرمانشاه اقدام کردند.

وی ادامه داد: بیش از ۵۵ درصد مراکز استانی به این موضوع پرداختند و مرکز خود کرمانشاه و مرکز ایلام به صورت زنده در این زمینه اطلاع رسانی کردند.

فاطمی نویسی همچنین با اشاره به دیگر مراکز عنوان کرد: ساعت ۹:۳۷ زلزله در کرمانشاه رخ داد و از همان لحظه مراکز ما حساس شدند و خوشبختانه به لحاظ زیرساخت ها دچار قطعی نشدند. هم اکنون هم به صورت زنده گزارشگرانی داریم که از شهرستان سر پل ذهاب از خیابان ها و مکان هایی که دچار تخریب شدند اخبار را پوشش می دهند.

وی درباره کمک صداوسیما در چنین لحظاتی به مردم بیان کرد: وقتی زلزله اتفاق می افتد شایعه زیاد می شود و مردم سردرگم می شوند. صداوسیما در این موارد کمک می کند تا مردم در برابر شوک وحشتناکی که به جامعه وارد می شود خود را پیدا کنند و اطلاعات را در اختیار مردم می گذارد.

فاطمی همچنین با اشاره به تیم های گزارشگرانی که به مناطق زلزله زده اعزام شده اند، اظهار کرد: ۲ تیم از مرکز صداوسیما در ایلام، ۲ تیم از مرکز همدان، ۲ تیم از کردستان و ۱۰ تیم از خود کرمانشاه به سطح شهرها و روستاهای استان اعزام کرده است چون وسعت مناطق زلزله زده بسیار زیاد بوده است.

وی در پایان گفت: گزارشگران ما با مردم گفتگو می کنند و مطالبات و نیازها مطرح می شود. حدود ۵۰۰ کلیپ و گزارش هم در فضای مجازی منتشر شده است. به هر حال مجریان ما توجیه شده اند که مردم را با وجود غمی که دارند به بازسازی و تولد و حال خوب دعوت کنند.

امتیاز دهید
فرهنگ و هنر

اعلام ویژه برنامه‌های گرامی‌داشت بیست‌وپنجمین سالگرد تأسیس خانه هنرمندان ایران

ویژه‌برنامه‌های گرامی‌داشت بیست‌وپنجمین سالگرد تأسیس خانه هنرمندان ایران اعلام شد. به گزارش روابط‌عمومی خانه هنرمندان ایران، جمعه ۱۹ بهمن با پایان ربع قرن و بیست‌وپنجمین

ادامه مطلب »