پخش مستندی درباره رشوه و فساد از تلویزیون

به گزارش هنردستان: سیزدهمین قسمت از فصل دوم برنامه «به اضافه مستند» با پخش و بررسی مستند «تلکه» ساخته مسعود کارگر روی آنتن شبکه مستند می‌رود.

در این قسمت از برنامه «به اضافه مستند» و پس از پخش مستند، احمد توکلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و مدیر سازمان مردم نهاد «دیده‌بان شفافیت و عدالت» مهمان برنامه خواهد بود و با موضوع چگونگی رفع فساد در سیستم اداری کشور و مبارزه با آن و روش‌های مقابله با این معضل اجتماعی، سخن خواهند گفت. همچنین محمدتقی فهیم و آرش خوشخو به نقد و بررسی فرمی مستند «تلکه» خواهند پرداخت.

مستند «تلکه» به موضوع رشوه و فساد اداری در سازمان‌های دولتی مختلف می‌پردازد. هم‌چنین، این مستند رشوه و فساد اداری را در شهرداری‌ها و دو قوه مجریه و قضاییه مورد نقد و بررسی قرار می‌دهد.

تمرکز اصلی این مستند برای بررسی فساد اداری، فعالیت‌های عمرانی و ساختمان‌سازی است که به نوعی با دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری‌ها، سازمان امور مالیاتی، اداره ثبت و… مرتبط است.

مستند «تلکه» محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج و به تهیه کنندگی سید جمال عودسیمین است که در موسسه نجوای زلال هنر تولید شده است و در برنامه این هفته «به اضافه مستند» برای اولین بار از صدا و سیما پخش می‌شود.

برنامه «به اضافه مستند» با اجرای علی صدری نیا، تهیه کنندگی سید محمدحسین میری و کارگردانی محمدرضا رضاییان سه‌شنبه ۳۰ آبان ماه ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه مستند سیما پخش خواهد شد. بازپخش آن روزهای چهارشنبه ۱ آذر ماه ساعت ۹ و جمعه ۳ آذر ماه ساعت ۱۳:۳۰ است.

امتیاز دهید
فرهنگ و هنر

اعلام ویژه برنامه‌های گرامی‌داشت بیست‌وپنجمین سالگرد تأسیس خانه هنرمندان ایران

ویژه‌برنامه‌های گرامی‌داشت بیست‌وپنجمین سالگرد تأسیس خانه هنرمندان ایران اعلام شد. به گزارش روابط‌عمومی خانه هنرمندان ایران، جمعه ۱۹ بهمن با پایان ربع قرن و بیست‌وپنجمین

ادامه مطلب »