دفاع کارگردان دنباله «جانوران شگفت‌انگیز» از حضور جانی دپ در این فیلم

به گزارش هنردستان: هواداران پر و پا قرص مجموعه فیلم‌های «هری پاتر» در حالی که شدیدا از حضور جود لا در نقش دامبلدور در دنباله «جانوران شگفت‌انگیز» استقبال کرده‌اند، نسبت به حضور جانی دپ در این فیلم واکنش منفی نشان داده و اظهار ناامیدی کرده‌اند.

به دنبال انتقادهای تند و تیز هواداران، دیوید ییتس بالاخره واکنش نشان داده و در مصاحبه با انترتینمنت ویکلی از بازی دپ 54 ساله در این پروژه سینمایی دفاع کرده است. ستاره هالیوود در سال‌های اخیر، کار قابل دفاعی در کارنامه‌اش نداشته و حتی در فهرست سالانه فوربز در صدر فهرست بازیگرانی قرار گرفته که میزان دستمزدشان از فروش فیلم‌های‌شان بالاتر بوده است. حواشی جنجال‌آمیز ازدواج پیشین او و ادعای امبر هرد مبنی بر مورد آزار و اذیت قرار گرفتن از سوی ستاره 54 ساله به نقد و نظرات منفی دامن زده است.

ییتس کارگردان چهار فیلم «هری پاتر» و همچنین سری مستقل «جانوران شگفت‌انگیز» درباره حواشی و جنجال‌های مربوط به انتخاب بازیگر نقش منفی این دنباله گفته است: «راستش معضل حال حاضر این است که افراد زیادی متهم به خیلی کارها شده‌اند، از سوی چندین و چند قربانی هم متهم شده‌اند و این روند وحشتناک و ترسناک است.»

ییتس همچنین در اشاره به درگیری‌های امبر هرد و جانی دپ و اتهام خشونت خانگی از سوی همسر سابق دپ توضیح داده است: «در مورد جانی، ظاهرا یک نفر سعی کرد با مطرح کردن ادعایی اعتبار او را زیر سوال ببرد. تنها چیزی که می‌توانم بگویم این مردی که من هر روز می‌بینم لبریز از مهربانی و نجابت است و همین و بس. هر ادعایی هم که آن بیرون صورت گرفته باشد به هیچ وجه با این بشری که من مشغول همکاری با او هستم جور در نمی‌آید.»

کارگردان «جانوران شگفت‌انگیز 2» تاکید کرده است مساله جانی دپ به هیچ وجه ربطی به جنجال‌ها و رسوایی‌های اخیر ندارد. در نتیجه از نظر او بیش از این بحث کردن درباره این موضوع جایز نیست و قضیه برایش تمام شده است.

پیش از این، جی. کی. رولینگ هم از انتخاب دپ دفاع کرده و از حضور او ابراز «خشنودی» کرده بود. به گفته رولینگ، جانی دپ با شخصیتی که او نوشته کارهای خارق‌العاده‌ای انجام داده است. نویسنده داستان‌های «هری پاتر» اولین تجربه فیلمنامه‌نویسی‌اش را با «جانوران شگفت‌انگیز» ثبت کرده است.

«جانوران شگفت‌انگیز 2» از 16 نوامبر 2018 (جمعه 25 آبان 97) در سینماهای دنیا اکران می‌شود.

امتیاز دهید