جیمز فرانکو «پسری به نام شل» را می‌سازد

به گزارش هنردستان: «جیمز فرانکو» فیلمی به نام «پسری به نام شل» را درباره «شل سیلورستاین» ـ شاعر و نویسنده ادبیات کودک ـ می‌سازد و نقش اصلی‌اش را خود ایفا می‌کند.

 «هالیوود ریپورتر» نوشت: «جیمز فرانکو» ـ بازیگر و کارگردان سرشناس هالیوودی فیلمی را درباره «شل سیلورستاین» کارگردانی می‌کند و خود در آن نقش «عمو شلبی» را بازی می‌کند.

این اثر براساس کتابی از «لیزا روگاک» با عنوان «پسری به نام شل» ساخته می‌شود. این فیلم به زندگی و درگیری‌های شخصی و حرفه‌ای «سیلورستاین» در زمان نوشتن کتاب معروف «درخت بخشنده» و مجموعه شعر «جایی که پیاده‌رو تمام می‌شود» می‌پردازد.

«کریس شافر» و «پائول ویکنر» نویسندگی فیلمنامه این اثر را برعهده گرفته‌اند.

«شل سیلورستاین» شاعر، نویسنده، کاریکاتوریست و خواننده آمریکایی بود که در ۲۵ سپتامبر ۱۹۳۰ در شیکاگو متولد شد. او هرگز قصد نداشت برای بچه‌ها بنویسد و با اصرار یکی از دوستانش که نویسنده کودک بود، به جهان ادبیات کودک داخل شد. با این حال، او سبکی جدید در این حوزه بنیان نهاد.  و آثارش نه تنها برای کودکان بلکه بین بزرگسالان نیز از محبوبیت زیادی برخوردار است. «سیلورستاین» از کودکی استعداد ذاتی خاصی در نقاشی و نوشتن داشت. خودش بعدها در جایی می‌نویسد که این دو کار نقاشی و نوشتن تنها اموری بودند که وی در آن‌ها موفق بود. معروفترین آثار «سیلورستاین» کارهایی است که او برای کودکان نوشته‌ است؛ هرچند آثار وی در گروه سنی و مخاطب خاصی نمی‌گنجد.

امتیاز دهید
فرهنگ و هنر

اعلام ویژه برنامه‌های گرامی‌داشت بیست‌وپنجمین سالگرد تأسیس خانه هنرمندان ایران

ویژه‌برنامه‌های گرامی‌داشت بیست‌وپنجمین سالگرد تأسیس خانه هنرمندان ایران اعلام شد. به گزارش روابط‌عمومی خانه هنرمندان ایران، جمعه ۱۹ بهمن با پایان ربع قرن و بیست‌وپنجمین

ادامه مطلب »