پوستر نمایش «خشم و هیاهو» رونمایی شد

لینک کوتاه :

به اشتراک بگذارید:

امتیاز دهید

به گزارش هنردستان: پوستر نمایش «خشم و هیاهو» به نویسندگی و کارگردانی مهرداد رایانی مخصوص با طراحی فواد تجلی رونمایی شد.

 نمایش «خشم و هیاهو» اثری به نویسندگی و کارگردانی مهرداد رایانی مخصوص و تهیه کنندگی محمدعلی کیانی است که از ۳ دی ماه با بازی هانیه توسلی، امیرحسین رستمی و علی سرابی در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه خواهد رفت. پوستر این نمایش با طرحی از فواد تجلی رونمایی شده است.

«خشم و هیاهو» ۱۷ سال قبل در قالب گروه تئاتر تجربه در سالن سایه تئاتر شهر روی صحنه رفته بود و در هجدهمین جشنواره تئاتر فجر نیز اجرا شده است. مهرداد رایانی مخصوص این بار با ترکیبی جدید از بازیگران و در فضایی متفاوت‌تر، از دی ماه این نمایش را در تماشاخانه شهرزاد روی صحنه خواهد برد.

نمایش «خشم و هیاهو» محصول شرکت «تندیس نقره ای» است که در فضایی اجتماعی زندگی سه زندانی محکوم به اعدام را روایت می کند که از سرگذشت خود می گویند.

عوامل نمایش «خشم و هیاهو» عبارتند از نویسنده و کارگردان: مهرداد رایانی مخصوص، تهیه کننده: محمدعلی کیانی، مجری طرح: مجتبی پیری، طراح صحنه و لباس: سپیده نظری پور، دستیار اول کارگردان: رحیم بهبودی فر، طراح چهره پردازی: محسن ملکی، آهنگساز: بهرنگ قدرتی، مدیر تولید: امیرحسین طاهریان، مدیر مالی: نسترن شفیعی، مشاور رسانه ای و مدیر روابط عمومی: میثم محمدی.

جشنواره های بین المللی

معرفی هیئت‌ انتخاب آثار صحنه‌ای بیست‌ودومین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی

امتیاز دهید سیاوش ستاری دبیر بیست‌ودومین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی، هیئت‌ انتخاب آثار صحنه‌ای بیست‌ودومین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی را منصوب

ادامه مطلب »
جشنواره های بین المللی

نمایش نسخه مرمت‌شده آثار «محمدرضا اصلانی» و «کامران شیردل» در جشنواره فیلم کوتاه تهران

امتیاز دهید انجمن سینمای جوانان ایران در چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران با همکاری فیلمخانه ملی ایران، منتخبی از فیلم‌های کوتاه مرمت‌شده سینماگران ایرانی

ادامه مطلب »