شناسایی توانمندی جوانان در مسابقه زنده طراحی لباس جشنواره مد و لباس فجر

هنردستان: یکی از برگزیدگان جشنواره مد و لباس فجر در سال گذشته می‌گوید حضور در بخش مسابقه زنده طراحی لباس در این رویداد فرصتی برای هنرنمایی جوانان جویای نام در این عرصه است.

 

به گزارش هنردستان، زهرا بیات، برگزیده پنجمین جشنواره مد و لباس فجر در بخش مانتو اجتماع، درباره چندوچون حضور خود در دوره ششم جشنواره به خبرنگار هنرآنلاین، گفت: ترجیح دادم در این دوره از جشنواره با بخش مسابقه زنده طراحی لباس حضور داشته باشم، چرا که معتقدم این عرصه می‌تواند زمینه شناسایی توانمندی طراحان لباس را فراهم کند.

 

بیات با اشاره به اهمیت توجه آحاد جامعه طراحان و تولیدکنندگان به بخش مسابقه زنده جشنواره مد و لباس فجر اظهار داشت: حضور در بخش مسابقه زنده طراحی لباس در این رویداد فرصتی برای هنرنمایی جوانان جویای نام در این عرصه است.

 

او با تأکید بر لزوم بسترسازی مناسب و همراهی اساتید امر برای رفع نقاط ضعف طراحان لباس در حین انجام کار تصریح کرد: تنها در زمان مشاهده چگونگی طراحی توسط هنرجویان و طراحان جوان می‌توان به نقاط ضعف کار آن‌ها پی برد و آن‌ها را در عمل به طرف رسیدن به پویایی و رشد کیفی آثار در دوره‌های بعدی جشنواره سوق داد.

 

بیات افزود: همراهی طراحان لباس از سراسر کشور با بخش مسابقه زنده طراحی، همچنین می‌تواند زمینه آشنایی طراحان با الگوها، سبک‌ها و المان‌های منحصربه‌فرد لباس اقوام را نیز فراهم کند و بیش از گذشته، آثار به سمت تلفیق میان سنت و مدرنیته پیش می‌رود.

 

برگزیده پنجمین جشنواره مد و لباس فجر در بخش مانتو اجتماع در ادامه با اشاره به توقع برگزیدگان جشنواره مد و لباس فجر از ایجاد ارتباط میان طراحان و تولیدکنندگان بیان کرد: دریافت نشان شیما و یا حق مالکیت معنوی در پایان جشنواره مد و لباس فجر برای هر طراحی ارزشمند و قابل ستایش است، اما امیدواریم مسئولان برگزاری جشنواره، برگزیدگان را در برای پیوند با تولیدکنندگان همراهی کنند، چرا که اغلب شرکت‌کنندگان بسیار جوان و جویای نام هستند و با راه‌های ارتباطی با تولیدکنندگان چندان آشنایی ندارند.

 

ششمین جشنواره مد و لباس فجر بهمن و اسفندماه در تهران و ۱۵ استان کشور به شکل همزمان برگزار می‌شود.

 

منبع: هنرآنلاین

امتیاز دهید